3+1 sfaturi pentru alegerea ceasului » Director Articole Gratuit – BiA

3+1 sfaturi pentru alegerea ceasului

29 august 2012 | Autor: | Posted in Ceasuri

Accesoriile pe care le purtam, ne reprezinta si vorbeste despre stilul personal. Din acest motiv, alegerea acestor accesorii, este foarte importanta. Ceasul, este un accesoriu esential pentru femei si pentru barbati. Aveti posibilitatea sa cumparati ceasuri online si din magazine, in forme, marimi si culori diverse. Dar stiti dupa ce criterii puteti sa alegeti ceasul ideal?

La alegerea unui ceas de mana, sunt cateva criterii dupa care va puteti ghida, cum ar fi stilul, confortul si calitatea bineinteles. Dar urmatoarele sfaturi va vor fi cu siguranta de folos.

  1. Primul criteriu dupa care trebuie sa alegeti este cand veti purta ceasul. Pentru purtarea de zi cu zi, alegeti un ceas mai simplu si confortabil, iar pentru ocazii elegante, alegeti unul care sa se asorteze cu hainele elegante. Calitatea conteaza la fel de mult, daca doriti sa aveti un model rezistent, puteti sa apelati si la ceasuri casio.
  2. Inainte sa va cumparati un ceas, va recomandam sa i-l purtati cateva minute, ca sa va asigurati ca nu o sa va deranjeze. Daca aveti incheitura subtire, evitati sa purtati un ceas cu cadran mare.
  3. Confortul este un alt aspect extrem de important. Daca va cumparati un ceas pe care sa i-l purtati zi de zi, este important sa fie usor de citi. Exceptie fac modelele elegante, care sunt pentru a oferi un plus de eleganta.
  4. Ceasul bine ales, poate sa va intregeasca tinuta. Daca doriti sa puteti purta ceasul la cat mai multe tinute, va sfatuim sa alegeti un model cu curea neagra sau cu bratara metalica.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.