Aflati acum, ce costum baie vi se potriveste » Director Articole Gratuit – BiA

Aflati acum, ce costum baie vi se potriveste

29 august 2012 | Autor: | Posted in Îmbrăcăminte

In fiecare vara, doamnele se confrunta cu aceleasi problema, alegerea costumului de baie ideal. Dar daca doriti sa gasiti cu usurinta costumul de baie in care sa straluciti, nu trebuie decat sa cititi tot articolul.

Alegerea unui costum baie din doua piese este mai dificila, decat in cazul unui model intreg, pentru ca trebuie sa se potriveasca slipul si sutienul. In cazul slipului, va recomandam sa alegeti cele care acopera aproape in totalitate toate fesele. Un alt aspect important este sa alegeti un model care sa nu va stranga. Daca aveti burtica slipii potriviti sunt pentru dumneavoastra, sunt cei cu talie inalta, care nu numai ca vor sa ascunda burtica, dar are si efect de alungire a picioarelor. In ceea ce priveste sutienul, trebuie sa optati pentru unul care ofera in primul rand sustinere. Ca si in cazul slipului, sutienul trebuie ales in masura potrivita, altfel va vor deranja. Doamnele care au bust mic, pot alege sutienele cu cupe in forme triunghiale, iar doamnele cu bust mai mare, pot sa poarte sutiene in forme rotunde pentru ca ofera sustinere mai buna. Daca doriti un costum de baie intreg, alegerea este mult mai usoara. Un avantaj al modelelor intregi fata de cele din doua piese este ca ascunde cu usurinta defectele.

Pentru a fi la moda, nu trebuie sa alegeti neaparat dintre costumele de baie uni. Sunt disponibile modele cu imprimeuri dintre care trebuie sa alegeti astfel incat sa fie in favoarea dvs.. Daca doriti sa adaugati mai mult volum pentru anumite zone, va recomandam culorile deschise, iar pentru a reduce volumul sunt potrivite culorile inchise. Ca culorile si printurile va pot fi de ajutor. Imprimeurile mari ofera volum, in timp ce cele mici, diminueaza zonele care va deranjeaza.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.