Alternativa naturala pentru frumusete! » Director Articole Gratuit – BiA

Alternativa naturala pentru frumusete!

16 martie 2015 | Autor: | Posted in Tratemente naturiste

 

Frumusetea din interior se reflecta intotdeauna in exteriorul finitei! Femeia merita pretuire si rasfat si nemaipomenit de bine-i fac sufletului mici bucurii utile si benefice! Cosmeticele bio impaca intotdeauna pofta de stare de bine cu standardele doamnelor prin cocktailul de beneficii.

De aceea exista si magazinul online de cosmertice bio Belfiore! Avem o  gama complexa de produse cosmetice naturale, un mix intre sanatate, frumusete si echilibrul interior. Puteti alege cu incredere orice va face cu ochiul; caci toate produsele sunt certificate organic.

Pentru fiecare detaliu din compozitia cosmeticelor bio au fost exploatate la maxim ingredientele vegetale. Unul din principiile de baza este de altfel promovarea agriculturii ecologice, fara pesticide si substante chimice sintetice.

Pe etichete nu veti regasi substante “populare” precum siliconul, PEG si bisfenol A; cosmeticele bio pe care noi le promovam catre dumneavoastra sunt lipsite de “clasicii” coloranti si conservanti sintetici si nu au fost in nici un fel testate pe animale. Si nu, aceste produse nu contin nicicum materii prime animale.

Cosmeticele promovate de Belfiore respecta standardele produselor cosmetice cu adevarat naturale si respecta Omul! Va respecta pe dumeavoastra si alegerile facute pentru interiorul si exteriorul fiinitei deopotriva.

Fie ca este vorba despre produsele de make-up bio ale gamei Phyt’s Make-up, cosmeticele cu traditie si istorie pe baza de apa termala si ulei de argan ale renumitei Gamarde,  fie ca veti alege Avril sau Phyt’s Naturo Estetique avand la  baza de unt de shea va va chema spre testare, va invitam sa va convingeti de efectul calitatii.

Intr-o lume a comercialului Belfiore va propune alternativa bio: produse cosmetice naturale ce va alimenteaza starea de bun, de bine si va  echilibreaza elegant frumusetea – curata magie tocmai prin naturalete!

Article Source

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.