Asigurari de sanatate » Director Articole Gratuit – BiA

Asigurari de sanatate

9 iulie 2012 | Autor: | Posted in Bănci şi asigurari

O asigurare de sanatate este cu siguranta una dintre politele de asigurare care confera cel mai mare nivel de protectie pentru noi, in momentul in care un eveniment mai putin fericit va afecta sanatatea noastra.

La fel de important in ceea ce priveste asigurarea de sanatate este sa cunosti si riscurile pe care aceasta sa le acopere precum si tipul de pachet de asigurari de sanatate mai ieftine care sa confere un numar cat mai mare de beneficii pentru un posibil pacient.

Avand in vedere ca in curand si asigurarile de sanatate vor deveni obligatorii este indicat sa avem in vedere tipul de polita pe care il vom alege pentru a beneficia de un numar cat mare al riscurilor acoperite. Astfel, se preonizeaza faptul ca vor exista asigurari de sanatate obligatorii, de tipul politei de asigurare „RCA”, a caror acoperire va fi una destul de limitata, oferind un pachet minim de servicii si in acelasi timp vor exista si alte asigurari  de sanatate, asigurari facultative, cum este asigurarea CASCO (in cazul masinilor) a caror acoperire va fi cu mult mai mare decat in cazul asigurarii RCA.

Ofertele de asigurari de sanatate, cele de tip facultativ vor fi unele foarte bune care vor acoperi o serie intreaga de riscuri pentru un pacient, insa si preturile pentru acestea vor fi unele destul de mari. Este insa cu mult mai indicat sa beneficiezi de avantajele pe care o asigurare de sanatate ti le ofera, oricat de scumpa ar fi aceasta, deoarece apoi tratamentele de care vei putea beneficia vor fi unele dintre cele mai bune si mai avantajoase pentru tine (in calitate de pacient).

Firmele de asigurari private de sanatate, au de obicei parteneriate foarte avantajoase cu unele din cele mai bune clinci private si in cazul in care problema ta nu isi gaseste rezolvare in interiorul granitelor tarii, vei putea fi tratat in cele mai sigure conditii in afara acesteia, in conditii excelente.

Totul este foarte simplu si din moment ce este si obligatoriu sa iti asiguri sanatatea, atunci de ce sa nu alegi ceea ce e cu adevarat bine pentru tine ? 🙂

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.