Asigurari ieftine de locuinta » Director Articole Gratuit – BiA

Asigurari ieftine de locuinta

12 iulie 2012 | Autor: | Posted in Bănci şi asigurari

Asigurarea de locuinta este una dintre cele mai avantjoase polite de care proprietarii pot beneficia si care in acelasi timp sa acopere un numar cat mai divers de riscuri.

In plus, din luna iulie a anului 2011, o asigurare de locuinta a devenit obligatorie si  potrivit legii, persoanele care nu au incheiat asigurarea nu vor putea beneficia de ajutor din partea autoritatilor locale in momentul in care o catastrofa naturala va avea loc si va produce pagube insemnate asupra locuintei neasigurate.

Este mult mai simplu sa ai in vedere incheierea unei polite avantajoase de asigurare de locuinta a carei valoare nu depaseste de cele mai multe ori suma de 20 de euro si apoi sa stai linisit, fara sa iti mai faci griji in aceasta privinta. In plus, neincheierea unei asigurari de locuinta si sustragerea de la plata acestui tip de polita atrage dupa sine si riscul unor amenzi destul de usturatoare si de cele mai multe ori valoarea unei astfel de amenzi poate insemna dublu decat in cazul in care ai fi platit pentru o asigurare ieftina de locuinta si ai fi avut apoi in vedere si procesul destul de simplu de reasigurare.

In acelasi timp, multe dintre companiile de asigurari recomanda clientilor incheierea unei polite de asigurare de tipul celor facultative, deoarece numarul riscurilor acoperite de acestea este unul cu mult mai mare si mai avantajos pentru clienti.

Incheierea acestui tip de polita reprezinta si unul dintre cele mai ieftine moduri de a-ti asigura bunurile personale din locuinta, valoarea unei polite facultative de locuinta fiind in masura sa acopere si riscurile de tipul furtului din locuinta sau tentativelor de furt ce se rezuma la distrugerea obiectelor importante din locuinta.

Beneficiind de toate avantajele pe care o asigurare de locuinta ti le ofera, nu vei mai avea apoi niciun motiv pentru care sa iti faci probleme in acest sens si ca valoarea acesteia nu este indeajuns de mare ca sa acopere pierderile ce pot avea loc.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.