Asiugrarea facultativa pentru locuinta Casa Mea de la Gothaer » Director Articole Gratuit – BiA

Asiugrarea facultativa pentru locuinta Casa Mea de la Gothaer

24 iunie 2014 | Autor: | Posted in Bănci şi asigurari

Gothaer este o firma de asigurari care ofera clientilor sai pachete de asigurare si reasigurare foarte avantajoase si flexibile in functie de nevoile fiecarui client. Aceste pachete de asigurare pot fi accesate la unul din sediile din Bucuresti, online pe site-ul Gothaer sau prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurari autorizati.

Asigurarea pentru locuinta facultativa Casa Mea de la Gothaer

Casa Mea este o asigurare de locuinta facultativa foarte flexibila si avantajoasa, ce vine in intampinarea nevoilor clientilor cu servicii specifice. Cu o astfel de asigurare locuinta, precum si bunurile acesteia sunt in siguranta.

Aceasta asigurare este una ce acopera riscuri din arii de activitate foarte largi. In aceasta asigurare pe langa locuinta sunt asigurate si anexele acesteia, bunurile din gospodarie de la mobila si aparatura, la imbracaminte si incaltaminte, dar si raspunderea civila pentru intreaga familie pe tot teritoriul Romaniei.

Riscurile acoperite de acesta asigurare a locuintei

In ceea ce priveste riscurile acoperite pentru locuinta si pentru bunurile din aceasta, acoperirea este una larga incluzand domenii precum: flexa ce include incendiul, tranzetul sau caderea de corpuri; calamitati naturale: cutremur, alunecari de teren si inundatii; furtul, fie el prin efractie sau prin talharie; riscuri politice precum vandalismul, grevele sau tulburarile civile; dar si riscurile produse de autoritati, cum ar fi cele produse de pompieri in cazul unui incendiu.

Cu aceasta asigurare ai beneficii legate de inchirierea unui spatiu de locuit pentru perioada in care locuinta este improprie locuirii, realizabila in limita a 1000 euro, intr-o perioada de maxim 3 luni. In cazul furtului sau pierderii cheilor de la locuinta, asigurarea Casa Mea de la Gothaer iti ofera inlocuirea sau schimbarea sistemului de inchidere ale usilor exterioare, in lumita a 300 de eruo.

La aceasta asigurare poti opta, suplimentar la asigurarea bunurilor casabile pentru anumite riscuri specifice, pentru aparatura electronica si electrocasnica pentru feneomene electrice, cu o suma asigurata de pana in 1000 de euro.

Article Source

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.