Auto Agusta ofera schimb de anvelope in Bucuresti » Director Articole Gratuit – BiA

Auto Agusta ofera schimb de anvelope in Bucuresti

4 octombrie 2012 | Autor: | Posted in Diverse

Auto Agusta este un service autorizat ce ofera printre serviciile sale principale: service roti si vulcanizare auto, se pune foarte mare accent pe furnizarea serviciilor si produselor de calitate la un pret foarte bun.

Service-ul nostru este dotat cu utilaje si scule profesionale pentru calitatea serviciilor prestate si pentru ca timpul de asteptare sa fie scurtat la maxim. Tot in scopul eficientizarii lucrarilor efectuate, colaboram cu clientii nostri numai pe baza de programare telefonica.

Auto Agusta comercializeaza si efectueaza schimb de anvelope auto orice dimensiune sau tip. De asemenea, la un pret de numai 20 lei/roata, efectuam schimb anvelope moto. Legea spune ca inlocuirea cauciucurilor de iarna cu cele de vara se face atunci cand temperatura depaseste 7 grade Celsius pe timpul zilei. Ideal este ca, in momentul in care se efectueaza schimbul, sa notam pe fiecare anvelopa pozitia acesteia, adica pe ce roata a fost folosita. Nu trebuiesc folosite aceleasi jante pentru cele doua tipuri de anvelope, deoarece in timpul transbordarii, riscam distrugerea acestora. Anvelopele de iarna nu trebuiesc folosite pe timpul verii, deoarece acestea se uzeaza foarte repede, ceea ce afecteaza siguranta in trafic; pe de alta parte, aderenta este scazuta, ceea ce duce la o distanta mai mare de franare, masina poate fi manevrata mai greu si devine instabila.

Pastrarea in conditiile cele mai bune a cauciucurilor de iarna prelungeste durata de viata a acestora, pentru a ne asigura ca acest lucru se intampla acestea trebuiesc curatate, spalate si uscate; de asemenea, se vor feri de caldura si nu se vor depozita unul peste celalalt, pentru a evita deformarea acestora. In cazul anvelopelor de vara, acestea trebuiesc verificate sa nu aiba umflaturi, fisuri sau taieturi; daca gasim acest tip de defecte, anvelopele trebuiesc inlocuite, si nu reparate. Dupa ce le-am montat, verificam si reglam paralelismul si unghiurile de convergenta.

Auto Agusta – Service roti Bucuresti

Article Source

Autor:

Vulcanizare auto Bucuresti ofera servicii auto de calitate la un pret foarte bun, service roti, geometrie roti, echilibrare roti, echilibrare roti prin citire electronica, incarcare freon auto, indreptari jante de otel si aliaj usor, schimb anvelope, schimb placute frana si discuri de frana, schimb ulei si filtre.

This author has published 2 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.