Beneficiile in stomatologie ale cosmeticii dentare! » Director Articole Gratuit – BiA

Beneficiile in stomatologie ale cosmeticii dentare!

2 martie 2012 | Autor: | Posted in Sănătate

In cautarea de azi pentru frumusetea vesnica cosmetica dentara este in curs de dezvoltare si este deja in primul plan. Multi pacienti aleg in a utiliza diferite proceduri stomatologice cosmetice pentru a isi imbunatati aspectul zambetului. In timp ce cosmetica dentara ia in considerare tratamentul problemelor dentare dar si prevenirea acestora, accentul este pus pe imbunatatirea aspectului zambetului unui pacient. In timp ce cosmetica dentara nu este un izvor modern de intinerire exista totusi beneficii semnificative in utilizarea acesteia. Desi ar fi imprudent sa spunem ca nu exista dezavantaje pentru cosmetica dentara, cei mai multi pacienti sunt multumiti de rezultatele obtinute in urma diferitelor proceduri. Domeniul de cosmetica dentara si vizita la un dentist pentru aceste lucrari are anumite beneficii, prezentate in continuare.

Evident cel mai mare beneficiu pentru cosmetica dentara este ca produce rezultate. Pacientii care acum cativa ani trebuie sa se multumeasca cu dintii “ciopliti” longitudinal, crapati sau sparti pot scapa acum de aceste probleme. Sau dintii care au fost profund decolorati pot fi acum albiti. De fapt cele mai multe tipuri de defecte dentare poti fi corectate prin cosmetica. Cosmetica dentara poate reduce chiar si semnele de imbatranire si sa lase pacientul cu un aspect mai dinamic si tineresc. Se pot repara de asemenea daunele dentare cauzate de traume, boli, infectii, anomalii ereditare, toate cu o simpla vizita la un cabinet de stomatologie.

Deoarece chirurgia cosmetica are atat de mult succes, poate lasa pacientul nu numai cu un aspect fizic mai atractiv dar ofera si o perspectiva buna psihologic. Multi pacienti raporteaza ani de lupa cu stima de sine scazuta, care este inversata atunci cand aceste tipuri de probleme dentare sunt corectate sau acoperite.

Cu exceptia pacientilor care traiesc in zonele rurale extreme sau la o distanta mare de un cabinet de stomatologie, cosmetica dentara este destul de accesibila. Spre deosebire de alte specialitati de chirurgie cosmetica cea dentara este raspandita chiar si in zonele urbane mai mici. In timp ce multi medici stomatologi ales sa se specializeze in cosmetica dentara, cele mai multe proceduri nu sunt departe de sfera de aplicare a stomatologiei generale. Acest lucru lasa posibilitatea de a utiliza cosmetica dentara mult mai deschis pe un segment mai larg al populatiei.

Desi nu ar fi cinstit sa spunem ca aceasta cosmetica dentara este ieftina, pretul folosit pentru multe dintre proceduri sau in cazul cand exista urgente devine din ce in ce mai mic. Acest lucru permite pacientilor mult mai usor sa beneficieze de procedurile existente. In plus in ultima vreme multe asigurari dentare acopera si procedurile de cosmetica. Pacientii trebuie sa ia in considerare daca societatea lor de asigurari, in caz ca folosesc o astfel de asigurare, acopera procedurile.

Cosmetica dentara are efecte de lunga durata. Spre deosebire de multe alte proceduri cosmetice dentare, cosmetica poate dura de la 10 ani in sus. Acesta reprezinta un beneficiu imens pentru pacienti deoarece limiteaza suma de bani si timpul in care trebuie sa revinala stomatolog pentru refacerea lucrarilor.

Timpul de recuperare in cazul cosmeticii dentare este destul de scurt. Multe proceduri cosmetice au nevoie de mult timp de recuperare si implica o cantitate mare de durere. Cei mai multi pacienti care au apelat la cosmetica dentara au raportat nu doar un timp de recuperare scurt dar si dureri foarte mici. Un alt mare avantaj ar fi ca rata de succes a procedurilor este una destul de mare, de peste 90 de procente.

Article Source

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.