Bijuterii propuse pentru barbati » Director Articole Gratuit – BiA

Bijuterii propuse pentru barbati

17 ianuarie 2013 | Autor: | Posted in Bijuterii

Accesoriile sunt folosite si de catre barbati, pentru a avea tinute la moda si originale. Bijuteriile sunt accesorii care ofera cu adevarat eleganta pentru tinute. Tot mai multi barbati aleg sa poarte bijuterii, nu doar in cazul tinutelor casual.

Bijuteriile in cazul barbatilor, sunt mai ales simbolurile statului social. Din aceasta cauza, mai multi barbati aleg sa poarte bijuterii din aur masive la vedere. Bijuteriile masive purtate impreuna, incarca tinuta si isi pierd din eleganta. Sunt si barbati care aleg sa poarte ca accesoriu verigheta si ceasul. Adolescentii aleg sa poarte bijuterii, pentru exprimarea stilului si personalitatii. Cerceii sunt purtati si de catre barbati, pentru a evidentia stilul. In cazul femeilor, cerceii sunt pentru evidentierea trasaturilor si pot fi purtate oricand, insa in cazul barbatilor, cerceii pot fi purtati doar in cazul tinutelor lejere.

Ca si in cazul femeilor, barbatii trebuie sa aleaga bijuteriile in functie de:

  • varsta
  • statut social
  • functie
  • ocazie

Barbatii care doresc sa poarte bijuterii, trebuie sa aleaga astfel incat sa fie in ton cu tinuta. Cele mai adorate bijuterii barbati sunt cele din argint, deoarece nu sunt probleme cu asortarea lor si pot fi purtate la mai multe tinute.

Inelele pentru noul sezon

Inelele sunt adorate de catre toate femeile, datorita rolului decorativ. Sunt oferite modele simple si mai complicate, pentru toate preferintele. Pentru acest sezon sunt oferite inelele masive si colorate, ideale pentru femeile care doresc sa fie in pas cu moda. Puteti sa purtati inele la toate tinutele, trebuie doar sa alegeti modelele potrivite ocaziei. Chiar si cu ajutorul inelelor simple din materiale pretioase puteti sa va faceti remarcata, daca se potriveste vestimentatiei.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.