Botezul bebelusului tau » Director Articole Gratuit – BiA

Botezul bebelusului tau

18 mai 2012 | Autor: | Posted in Copii

Au trecut, in sfarsit, cele 9 luni! A fost greu, a fost usor, nu mai conteaza atunci cand il vezi, cand il simti, cand il tii la piept! E al tau! Te bucuri de el, te straduiesti sa fii cea mai buna mama.

Si vine cea mai importanta zi din viata lui: botezul! Alege biserica, un preot cu har, alege cei mai buni nasi pe care ii poate avea micutul tau. Impodobeste-i cristelnita cu flori sa-i fie viata frumoasa! Stiu ca te doare cand ii face baita, dar gandeste-te: e crestinat! Doamne, cate emotii! Lacrimi iti curg pe obraz, de fericire, de implinire! O multitudine de trairi si emotii iti invadeaza sufletul, nici nu mai stii ce simti. Nasa iti da copilasul infasurat in panza alba si iti spune: “Ti-am luat copilul pagan si ti l-am dat crestin”. Iti strangi odorul la piept si uiti de tine… Esti mama! Cuvintele nu mai au sens…

La sfarsit preotul iti va da certificatul de botez, marturie a tot ce s-a intamplat in aceasta sfanta zi. Pastreaza in timp dovada botezului bebelusului tau intr-un suport elegant pentru certificat. Peste ani iti va aminti de aceasta minunata zi si cu siguranta te va face sa retraiesti fiecare clipa si emotie!

Viziteaza site-ul www.bebestil.ro. Aici poti gasi o serie de produse utile acestui eveniment important din viata ta si a bebelusului tau (haine botez, cadouri botez), precum si multe alte produse de calitate, cu ajutorul carora sa-l cresti frumos, sanatos si fericit.

Article Source

Autor:

AxaSoft Consulting este o companie tanara si dinamica dar cu foarte multa experienta, specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software la cheie sau la cerere. Compania a inceput sa activeze independent in anul 2011, prin transformarea unei linii de business, din cadrul companiei AtypIQ Software, care se ocupa cu dezvoltarea aplicatiilor web de tip e-commerce (magazine virtuale, cataloage de produse) bazate pe platforma de comert elecronic ShopIQ. Acum activam ca o firma distincta, dedicata dezvoltarii de aplicatii web in regim de outsourcing sau la cerere.

This author has published 2 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.