Brightboss – training in leadership si management, marca Brightway » Director Articole Gratuit – BiA

Brightboss – training in leadership si management, marca Brightway

Brightway, o companie de training si consultanta cu traditie de 10 ani in Romania, organizeaza pe 28 si 29 noiembrie trainingul Brightboss – Arta Conducerii in Vremuri Dificile. Cursul se adreseaza managerilor si antreprenorilor si oricui isi doreste sa descopere instrumente de leadership pe care sa le foloseasca ulterior la job sau in viata de zi cu zi.

Iata ce veti descoperi la curs:

–       clarificarea directiei de actiune a liderului in aceste vremuri dificile;

–       o tehnologie care maximizeaza productivitatea resursei umane pe care o conduci;

–       un sistem simplu si eficient de motivare a echipei si colaboratorilor;

–       o strategie de dezvoltare a companiei/departamentului pentru urmatorii 3-5 ani;

–       un plan practic pentru atingerea obiectivelor de leadership;

–       un sistem de conducere care sa functioneze si in absenta liderului;

–       un mod practic de utilizare a viziunii si misiunii pentru a creste performanta individuala/organizationala;

–       instrumente de monitorizare a activitatilor si oamenilor implicati;

 

Trainerul este Lucian Arghire, managing partner Brightway si trainer acreditat CNFPA, ce susţine programe de training în domeniile: leadership, management financiar, comunicare, marketing, vanzari, negociere si comunicare.

 

„Acest tip de training imi este foarte drag, nu doar pentru ca este unul dintre cele mai de succes traininguri Brightway, ci pentru ca oamenii chiar pleaca decisi sa aplice in propria companie sau in propria viata ceea ce au acumulat in cele doua zile”, spune trainerul Lucian Arghire, Managing Partner Brightway.

Evenimentul se desfasoară la Hotel Golden Tulip Times. Programul este 9:00-18:00, cu pauza de masa intre 13:00-14:00 si pauze suplimentare de tip coffee-break intre activitati.

Inscrierile online se fac la http://www.brightway.ro/ro/training/training-open/brightboss.html.

 

Article Source

Autor:

Brightway este o companie de training si consultanta de business cu traditie de 10 ani in Romania, ce ofera programe originale pentru cresterea performantei in domeniile vanzari – Brightsale, leadership – Brightboss, management financiar – Brightbiz, managementul timpului – Brightplan, negociere si comunicare – Brightlink, marketing si strategie business – Brightmove, public speaking – Brightspeech, inteligenta emotionala – Brightlife. Programele de training se desfasoara sub forma unor simulari interactive si sunt urmate de sesiuni de business coaching si proiecte de consultanta in interiorul companiilor, prin intermediul carora specialistii Brightway ofera suport si asistenta la implementare. Experienţa Brightway inseamna proiecte finalizate cu succes in peste 300 de companii si peste 20.000 de persoane care au absolvit programele de training. Detalii suplimentare despre proiectele si trainerii Brightway se regasesc la www.brightway.ro si la pagina de facebook, www.facebook.com/cursuri.training.brightway.

This author has published 1 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.