Bumbacul organic – atat de necesar pentru pielea bebelusilor » Director Articole Gratuit – BiA

Bumbacul organic – atat de necesar pentru pielea bebelusilor

14 iunie 2012 | Autor: | Posted in Copii

Bumbacul organic este cultivat folosind metode si materiale prietenoase cu mediul inconjurator. In cultura lui nu se folosesc pesticide si alte substante chimice, fermieri bazandu-se pe ingrasamintele organice, pe rotatia manuala a culturilor.

Hainutele din bumbac organic, datorita lipsei vopselurilor si chimicalelor din procesul de fabricatie, nu irita pielea sensibila a bebelusilor, evitand aparitia eczemelor si a alergiilor. Bumbacul organic este pur, natural si fin pentru pielea delicata a acestora.

Tesaturile din bumbac organic, nefiind vopsite, preiau culoarea fibrelor de bumbac. Astfel, ele sunt in nuante de maro, verde si bej. De asemenea, intrucat bumbacul organic nu este tratat chimic in procesul de fabricatie, hainele din bumbac organic sunt mult mai rezistente la rupturi, la frecari, la spalari repetate. Un alt avantaj este faptul ca, in timp, culoarea lor nu se modifica, nu se decoloreaza.

BebeStil.ro ofera o gama variata de produse din bumbac organic pentru bebelusi – body-uri, pijamale, costumase bebe, seturi cadou. Ele provin de la mari producatori si distribuitori din Marea Britanie si Franta, calitatea acestor produse fiind asigurata prin certificate de calitate.

Prin tot ce va oferim, avem grija de confortul si sanatatea bebelusilor vostri!

Echipa BebeStil.ro

Article Source

Autor:

AxaSoft Consulting este o companie tanara si dinamica dar cu foarte multa experienta, specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software la cheie sau la cerere. Compania a inceput sa activeze independent in anul 2011, prin transformarea unei linii de business, din cadrul companiei AtypIQ Software, care se ocupa cu dezvoltarea aplicatiilor web de tip e-commerce (magazine virtuale, cataloage de produse) bazate pe platforma de comert elecronic ShopIQ. Acum activam ca o firma distincta, dedicata dezvoltarii de aplicatii web in regim de outsourcing sau la cerere.

This author has published 2 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.