Camasi pentru barbati Armani si Calvin Klein disponibile pe ShopAlert » Director Articole Gratuit – BiA

Camasi pentru barbati Armani si Calvin Klein disponibile pe ShopAlert

15 ianuarie 2017 | Autor: | Posted in Îmbrăcăminte

Pentru idei de cadouri necesare in aceasta perioada de presiune sociala puteti gasi solutia prin explorarea ofertelor de camasi pentru barbati Armani si Calvin Klein stranse de la zeci de retaileri online de catre agregatorul ShopAlert.

Unul dintre cele 26 de modele de camasi barbati Armani cu siguranta se va bucura de aprecierea ambelor parti implicate in actul de daruire. Acestea au preturi cuprinse intre 299 si 1437 de lei, iar pentru cautatorii compulsivi de chilipiruri este indicat modelul Armani Collezione Blue al carui pret a fost redus cu 65 la suta special pentru sezonul festiv de la 1193 RON la 418 lei.

Din punctul de vedere al culorilor, in afara de albastrul mentionat mai sus modelele de camasi barbati Armani pot fi albe, gri, negre sau verzi, existand si o camasa sport cu imprimeu floral.

Peste 50 de modele de camasi de la Calvin Klein pentru barbati

Spre deosebire de camasile etichetate de celebra casa de moda italiana, cele 68 de varietati de camasi barbati Calvin Klein se adreseaza unui public mai putin exclusivist care se orienteaza mai degraba catre diversitate si stilul casual.

Acestea au un pret destul de accesibil, cea mai ieftina camasa costand 200 de lei, iar cea mai scumpa nedepasind pragul de 500 RON, publicul avand la dispozitie camasi sport, clasice, moderne, elegante, cu maneca scurta sau lunga.

Pe langa faptul ca produsele Calvin Klein pot fi cumparate intr-o mai mare varietate de culori in comparatie cu cele Armani, 12 din cele 68 de camasi au fost vizitate de spiritul Craciunului, beneficiind de reduceri importante de pret, in unele cazuri se discuta de aproape 70 de procente, ceea ce a facut dintr-un model de peste 700 de lei sa fie disponibil pentru 226.

In cadrul mall-ului online ShopAlert exista intotdeauna o multitudine de produse aflate la reduceri, nu doar acum in perioada sarbatorilor, cu toate ca magnitudinea reducerilor mentionate in cazurile modelelor de camasi pentru barbati Calvin Klein sau Armani reflecta intr-adevar prezentul spirit festiv.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.