Canapele extensibile si vintage de la DecoStores » Director Articole Gratuit – BiA

Canapele extensibile si vintage de la DecoStores

22 februarie 2017 | Autor: | Posted in Design

Oferta DecoStores de canapele extensibile, fixe si vintage se remarca prin faptul ca incearca sa se adreseze tuturor categoriilor de cumparatori, aspect ce este adevarat dealtfel pentru intreaga oferta DecoStores privind mobila de living.

Pentru a ilustra aceste aspecte cele 152 de modele de canapele extensibile stau dovada. Cu preturi incepand de la putin peste 1000 de lei pana la modelele high-end care depasesc exorbitanta suma de 8000 de lei, nevoile si gusturile fiecaruia in materie de canapele extensibile pot fi satisfacute.

Exista cu siguranta posibilitatea de a te indragosti de unul dintre cele peste 900 de modele de canapele fixe daca practicalitatea oferita de modelele extensibile nu rezoneaza cu vreo conceptie cu privire la eleganta necesara unei canapele.

Acestea sunt produse de brand-uri importante – Dan Form, Dialma Brown, Dupen, Eichholtz, Samoa sau Modalto – si pot veni intr-o varietate de culori – de la argintiu la negru la turcoaz.

Ca pret, acestea se inscriu in intervalul 1140 – 23636 de lei.

Modele de canapele vintage la DecoStores

Pentru cei mai pretentiosi, exista in prezent 42 de modele de canapele vintage disponibile pe DecoStores la preturi cuprinse intre aproximativ 1000 si 3600 de lei.

Cum varietatile de canapele vintage nu sunt exact pe placul tuturor si nu se preteaza tuturor contextelor, acest lucru este reflectat de oferta.

In momentul de fata, oferta DecoStores contine peste 1100 de modele de canapele ce cuprind varietatile fixe, extensibile si vintage.

Dintre toate produsele de mobilier ce pot fi vizualizate si cumparate, categoria canapelelor este una dintre cele mai bine reprezentate din punctul de vedere al numarului, culorilor, varietatilor, producatorilor si preturilor.

Intreaga gama a mobilierului de living poate fi achizitionata prin intermediul DecoStores – banchete, biblioteci, scaune, mese, etc., – astfel ca puteti fi siguri ca pe langa modelele fixe, extensibile si vintage de canapele va puteti imbogati calitatea mobilierului de living.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.