Ce avantaje aveti la utilizarea unui soft de facturare online? » Director Articole Gratuit – BiA

Ce avantaje aveti la utilizarea unui soft de facturare online?

19 iunie 2017 | Autor: | Posted in Întreprinderi mici şi mijlocii IMM

Pentru facturarea online au apărut nenumărate societăţi care au creat diverse programe uşor şi plăcut de utilizat prin care poţi urmării cu uşurinţă stadiul fiecărei facturi, de la emitere până la încasare. Au mai dezvoltat totodată funcţionalităţi complete pentru facturare externă, facturi cu aspect impecabil – modele personalizabile în cele mai mici detalii iar evidenţa operaţiunilor de facturare poate fi făcută pe sedii multiple.

Acum emitere facturilor, chitanţelor, avizelor, se face mult mai uşor dar conform prevederilor legale, prin înseriere automată a datelor, gestionarea unui număr nelimitat de serii de facturare, prin afişarea mai multor conturi bancare pe factură, afişarea pe factură a punctului de lucru, alături de sediul social; generarea automată de facturi pe bază de proforme şi avize de însoţire a mărfii; facturi de avans, facturi storno; modificare, anulare, stornare totală sau parţială; generare chitanţe în lei şi valută; generare simultană factură şi chitanţă; afişare automată pe factură a menţiunii „TVA la încasare” pentru firmele care aplică acest mecanism. Toate acestea sunt posibile printr-un soft facturare online.

Automatizarea fluxului de facturare se realizeza şi prin automatizarea tuturor calculelor pentru facturi: totaluri, valoare TVA, discount, conversia în RON pentru facturile în valută, existând posibilitatea de copiere a unei facturi pentru refolosirea informaţiilor, fără a le reintroduce; preluarea şi completarea automată a datelor unui client nou după CUI; detecţie bancă pe baza IBAN şi completare automată; validare automată a datelor cu formate speciale – contul IBAN, codul CIF / CNP, etc., utilizatorul fiind avertizat în cazul completării eronate; calculator preţ fără TVA pornind de la preţul cu TVA inclus; stornarea automată a unei facturi, fără a reintroduce datele în aplicaţie; discount procentual sau valoric. Aplicare discount selectiv, la articole, sau la factură.

Personalizarea facturilor şi a documentelor se face cu logo; afişare logo pe fundal; afişare ştampilă şi semnătură; cu formate de facturi şi teme de culori şi fonturi predefinite.
Exista opţiuni nelimitate de personalizare a facturii, prin alegerea modelului şi a combinaţiei de culori şi fonturi. Programul de facturare ţine pasul cu identitatea firmei tale. Poţi schimba logo-ul de pe factură oricând doreşti.
Mai mult, poţi crea propriul model de factură, în funcţie de specificul activităţii pe care o desfăşori.

Utilizarea unui astfel de soft online, precum cel de la obill.ro este recomandata in primul rand firmelor mici si mijlocii, intreprinderilor individuale, persoanelor fizice autorizate si nu in ultimul rand liber profesionistilor.

Article Source

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.