Ce hotel am ales cand am fost in Bucuresti. » Director Articole Gratuit – BiA

Ce hotel am ales cand am fost in Bucuresti.

Bucureştiul este capitala României şi ca orice capitală care se respectă, este plin de hoteluri: de la 2 stele până la 5 stele.

Dacă faci parte din categoria oamenilor cu bani, care îşi pot permite şi doresc să fie răsfăţaţi alegerea perfectă ar fi un hotel de 4 stele sau de 5 stele (spre exemplu Marriott, Intercontinental), unde preţurile sunt totuşi pe măsură serviciilor.

Dacă eşti în căutarea unui loc în care să stai, vă sfătuiesc să evitaţi pe cât posibil hotelurile de 2 stele sau hotelurile care nu au mai făcut renovări de foarte mult timp.

Alegerea ideală pentru un buget mediu, fie că vorbim despre excursie sau despre întâlniri de afaceri o reprezintă un hotel de 3 stele care să vă ofere facilităţi perfecte pentru anul 2016: internet, baie proprie, televizor şi loc de parcare.

De curând am căutat pe internet „hotel Bucuresti”, iar oferta a fost destul de amplă. Navigând am dat peste un hotel care mi s-a părut interesant mai ales datorită faptului că a fost renovat în urmă cu aproximativ 1-2 ani şi anume Hotelul Corvaris.

Amplasarea lui nu este tocmai centrală, aflându-se în sectorul 4, pe Şoseaua Olteniţei la vreo 2km de intrarea în Popesti-Leordeni în cartierul Berceni.

De când am călcat pragul hotelului, mi-am dat seama că oamenii ăştia chiar voiau să ofere calitate: design-ul modern de la intrare îmi dădea impresia că sunt într-un hotel de 4 stele, şi chiar ar fi fost dacă ar fi avut piscină.

Mi-a plăcut că toate camerele sunt dotate cu TV LCD, au telefon (deşi prefer smartphoneul meu, nu ştii când ai nevoie), minibar, internet wireless (mai trebuie lucrat un pic la semnal, dar s-a mişcat per total ok), climatizare, baie proprie cu duș, parcare privată gratuită şi roomservice-ul era nonstop.

Altă chestie care mi-a plăcut la Corvaris a fost faptul că au propriul restaurant (unde mâncarea chiar e foarte bună!), iar seara am fost la o noapte incendiară de Karaoke pe terasa lor unde voia bună şi distracţia au fost la ele acasă.

Vă recomand cu drag acest hotel, eu unul m-am simţit excelent, iar pe viitor când mai trebuie să mă întâlnesc cu clienţi în Bucureşti voi apela cu siguranţă la serviciile lor, mai ales că preţurile nu sunt deloc piperate pentru calitatea serviciilor oferite.

Article Source

Autor:

Servicii webdesign, seo, adwords profesionale.

This author has published 4 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.