Ce presupune curatarea laptopului de praf » Director Articole Gratuit – BiA

Ce presupune curatarea laptopului de praf

5 aprilie 2016 | Autor: | Posted in Servicii clienţi

Pentru imbunatatirea performantelor laptopului si a modului sau de functionare, este necesar sa solicitati o curatare laptop cel putin o data la sase luni.

Curatare laptop – ce presupune aceasta operatiune?
Operatiunea de curatare a laptopului este impartita in mai multe etape. In primul rand specialistii de la service vor verifica temperatura optima de functionare a laptopului. Apoi, laptopul se dezmembreaza pentru a se ajunge in zona coolerului de pe procesor. Curatam palele prin care se evacueaza aerul. Pentru acest lucru, specialistii vor folosi pistol cu aer cald, diverse uleiuri de mecanism si alte instrumente de indepartare a prafului (microfibra, pensule etc).

Curatarea laptopului mai presupune si suflarea prafului din zona palelor ventilatoarelor. Acestea colecteaza praf si se pot imbina, iar la final nu vor mai raci cum trebuie tot echipamentul. In general tehnicienii de la service vor curata laptopul folosid aer comprimat dar si diverse solutii speciale de inlaturare a impuritatilor. Atunci cand se ajunge la radiator, acesta se ridica de pe procesor iar pasta termoconductoare veche se indeparteaza. In schimb, tehnicienii vor pune pasta noua pe radiatorul procesorului. Dupa montarea sistemului de racire (radiator pe procesor) si efectuarea tututor operatiunilor de curatare laptop intern, aparatul se va asambla din nou.

Vreau sa-mi curat laptopul dar nu am timp sa ajung la service
Este o situatie des intalnita. Dar pentru ca la onlaptop.ro, noi intelegem acest lucru am creat servicii speciale care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Ne referim aici la serviciul de pick up & return. Nu aveti timp sa va deplasati la noi? Nu- i problema, pentru ca vom veni noi la dumneavoastra.

Cand va hotarati pentru curatare laptop, sunati-ne la onlaptop.ro , un reprezentant al firmei va veni sa preia echipamentul, iar in cateva ore sau zile vi-l va aduce din nou, de data aceasta mai curat si mai pregatit pentru a face fata unor conditii solicitante de munca.

Este important sa solicit o curatare laptop?
Este critic pentru buna functionare a laptopului dumneavoastra. Este o necesitate in cazul in care doriti sa va bucurati de performante bune din partea laptopului o perioada lunga de acum inainte. Praful este un element care pune in pericol functionalitatea si performanta laptopului. Daca ati observat deja cateva din aceste simtome (laptopul se misca prea greu, se stinge singur sau se blocheaza) veniti cat mai curand la service pentru curatatare profesionala.

Tehnicienii de la onlaptop.ro efectueaza de fiecare data o curatare de praf profesionala pentru laptopul, ventilatoarele si coolerului de la procesor.

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.