Ce sa faci ca sa nu iei teapa cand alegi un fotograf de nunta » Director Articole Gratuit – BiA

Ce sa faci ca sa nu iei teapa cand alegi un fotograf de nunta

26 septembrie 2017 | Autor: | Posted in Fotografie

De 7 ani sunt fotograf de nunta si in timpul asta au venit o multime de fosti miri si mirese la mine ca sa ma roage sa facem o sedinta foto love the dress, nemultumiti fiind de rezultatele pe care le-au avut fotografii pe care i-au ales doar pentru ca erau ieftini. Asa ca mam decis sa va ofer cateva sfaturi utile astfel incat sa nu regretati decizia la randul vostru decizia luata.

Un portofoliu atragator prezentat pe website-ul unui fotograf de nunta nu il transforma automat in profesionist. Toata lumea isi va prezenta pe blog sau pe site cele mai reusite creatii, dar e bine sa cereti sa vedeti si cum arata restul fotografiilor de la o nunta.
Asigurati-va ca fotografiile alea faine ii apartin chiar celui a carui oferta o solicitati. Am intalnit destule situatii in care un artist mediocru si-a insusit una sau mai multe din creatiile unui fotograf vestit, prezentandu-le ca fiind ale lui. Cum puteti verifica? Alegeti 2-3 dintre fotografiile care vi se par cele mai reusite si apar pe site, si efectuati o cautare google images dupa acestea. Daca in dreptul lor apare numele altui fotograf de nunta care va place, probabil sunteti pe cale sa luati o teapa.
Preturile foarte mici sau super ofertele “doar pentru dumneavoastra” ascund mereu, in spatele lor, probleme pe care le puteti omite usor, incantati fiind de asa-zisa afacere buna pe care o faceti, dar pe care le veti regreta mai tarziu.
Asigurati-va ca fotograful angajat detine o afacere legala, semnati un contract cu el in care termenii colaborarii sunt explicit mentionati si solicitati dovada pentru fie are plata efectuata. Altfel nu aveti nici o garantie ca va aparea la nunta voastra sau ca isi va onora promisiu ea facuta.
Referintele prietenilor sunt bune dar si subiective. Gusturile difera de la o persoana la alta, asa ca inainte sa va grabiti sa angajati orbeste fotograful de la nunta celei mai bune prietene, verificati ca stilul lui se potriveste cu preferintele voastre. De exemplu, daca va plac mai mult portretele, evitati sa angajati un fotograf fotojurnalist, care este de preferat insa daca doriti cadre care sa surprinda nunta cat mai autentic.
Intalniti-va cu cel care urmeaza sa va fotografieze nunta (daca nu se poate fizic, macar pe Skype) si asigurati-va ca el este cel care va fi prezent la eveniment. Uneori agentiile de organizare evenimente prezinta oferta fara a mentiona explicit numele unui fotograf de nunta, existand riscul de a va trezi ca in ziua nuntii se prezinta un novice. La OC Photography, toti fotografii parteneri sunt profesionisti cu experienta, insa nu exista nici o garantie ca peste tot se intampla asta.
La intalnire puneti intrebari, solicitati orice informatii v-ar putea fi utile si incercati sa vedeti daca exista o chimie intre voi si cel cu care stati fata in fata. Degeaba angajati un fotograf de nunta talentat daca nu va simtiti bine in compania lui. Ganditi-va ca il veti avea alaturi de voi pentru o zi intreaga, si e una din cele mai importante zile din viata voastra.
Rezervati serviciiile foto din timp. Cei mai multi fotografi de nunta buni sunt la mare cautare si prin urmare datele disponibile in calendarul lor scad pe masura ce se apropie urmatorul sezon de nunti. Cel mai bine este sa va apucati de cautari odata cu rezervarea salonului de nunta si a formatiei pentru ca asa veti gasi mai multe variante.
Odata gasit fotograful dorit, incheiati contractul cat mai repede. Daca amanati, altcineva ar putea sa fie mai iute, si, cu parere de rau voi sa fiti nevoiti sa va reorientati.

Daca aveti nunta la anul si vreti sa aflati mai multe despre OC Photography va invitam sa ne vizitati pagina web si daca va place ce vedeti puteti solicita oferta noastra, urmand ca ulterior sa ne cunoastem.

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.