Ce sa faci in caz de avarie auto » Director Articole Gratuit – BiA

Ce sa faci in caz de avarie auto

26 septembrie 2017 | Autor: | Posted in Sfaturi de călătorie

Ipotetic, un kit cotidian de supravietuire ar trebui sa contina sfaturi si pentru situatiile cu care ne intalnim mai rar in viata. Impartirea pe categorii a sfaturilor este o chestiune subiectiva, care tine de preocupari, pasiuni sau personalitate. Ce introducere ciudata, veti spune, si care este legatura sfaturilor bune cu avaria auto?! Sa incepem cu sfarsitul.

Ce sa faci in caz de avarie auto?
In primul rand, sa definim avaria auto care poate fi o defectiune la unul dintre sistemele importante ale motorului, sistemul de directie sau frane etc. si care afecteaza capacitatea autoturismului de a circula in siguranta. Din pacate, o avarie poate fi de la simpla la foarte grava si autoturismul nostru trebuie tractat/remorcat, adica transportat catre un loc sigur, eventual un service auto, acolo unde diagnoza va stabili cauza avariei.

Totusi, un lucru este clar, avem nevoie de o firma specializata de tractari auto. Mai departe, cautam cu infrigurare un contact pe care odata, la indemnul unui prieten, l-am notat in telefon sau pe o carte de vizita aruncata in torpedoul masinii.

Cartea de vizita ne indica numele firmei tractari auto Bucuresti si faptul ca firma poate fi solicitata la orice ora, adica non stop, adica 24 ore din 24. Echipajul firmei poate interveni cu prioritate in zona capitalei si a localitatilor adiacente care tin de judetul Ilfov.

Inarmati cu toate aceste informatii, apelam rapid firma tractari auto Bucuresti si asteptam cu incredere sosirea echipajului pentru tractarea auto.

Sfaturile bune si cum sa le intelegem oportunitatea
Daca am ignorat sfatul de a ne procura din timp datele de identificare ale unei firme de tractari auto, considerand ca autoturismul nostru este nou, aflat in garantie si dotat cu o multime de indicatori, markeri sau senzori nu poate inregistra nicio avarie, atunci este cazul sa incepem sa studiem piata. O buna alegere este firma de tractari auto Bucuresti.

Cum suntem sfatuiti sa selectam firma de tractari auto
Daca suntem din Bucuresti, ar trebui sa cautam o firma care presteaza servicii intr-o zona cat mai larga in jurul capitalei. Ar mai trebui ca firma de tractari auto sa aiba recomandari si referinte favorabile, sa aiba experienta in operatiuni de tractari chiar dificile si sa practice tarife corecte si avantajoase. Raspunsul pentru toate aceste conditii este firma de tractari auto Bucuresti.

Cum suntem sfatuiti sa NU alegem firma de tractari auto
Cand ne aflam intr-o situatie neplacuta, adica o avarie la autoturismul propriu, suntem sfatuiti sa nu acceptam serviciile de tractari auto dubioase, organizate ad hoc de catre binevoitori amatori aparuti pe neasteptate. Chiar daca ne cer un pret aparent convenabil, acestia folosesc sisteme de remorcare improvizate care de cele mai multe ori nu respecta nicio prevedere legala.

Atentie la tractarile auto organizate in regim de autostrada sau la cele care nu respecta indicatia ca autovehiculul tragator sa aiba o masa mai mare decat a celui avariat. Nu este indicata utilizarea legaturii flexibile mobile pentru remorcarea unui autovehicul cu defecte la sistemul de franare, indiferent de masa acestuia.
Sfat: evitati aceste greseli si alegeti o firma de incredere – tractari auto Bucuresti (http://www.tractamorice.ro).

Article Source

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.