Ce solutii aveti pentru renovare parchet » Director Articole Gratuit – BiA

Ce solutii aveti pentru renovare parchet

5 decembrie 2015 | Autor: | Posted in Servicii clienţi

Dintre toate materialele clasice sau moderne pentru acoperirea pardoselilor, parchetul este clasat intre primele optiuni care sunt adoptate in spatii private sau de afaceri, lucru care aduce cu sine necesitatea intretinerii corespunzatoare curente, dar si pe cea care include servicii profesionale de renovare parchet atunci cand suprafata placata si-a pierdut stralucirea, sau a suferit diferite deteriorari accidentale.

Categoriile de parchet sunt diferite prin caracteristicile lemnului din care sunt produse placile cu care este acoperita pardoseaua, fiecare dintre acestea avand particularitati estetice si mecanice aparte, aspect care duce si la recomandarea de a se realiza proceduri de renovare parchet in concordanta cu tipul de parchet utilizat. Daca pentru intretinerea parhetului sunt disponibile si recomandate solutii profesionale care se pot folosi in mod curent si usor de orice utilizator, atunci cand este necesara o renovare parchet lucrurile se modifica radical si este de dorit ca serviciul sa fie prestat de catre o firma profesionista ce are acest obiect de activitate.

Asa cum aminteam, parchetul poate fi montat in spatii domestice sau pentru birouri, care la randul lor pot permite un trafic obisnuit sau ridicat ca intensitate, dar si in spatii comerciale unde traficul este intens si ca atare efectul de uzura va creste proportional cu specificul locatiei. Pentru fiecare dintre aceste spatii sunt recomandate anumite proceduri si materiale consumabile care intre in serviciul de renovare parchet, scopul fiind respectarea stricta a normelor profesionale care aloca pentru fiecare situatie un anumit tip de materiale si procedura de lucru.

Pentru toate tipurile de parchet supus reconditionarii procedurile includ raschetare ce este realizata cu masini profesionale care nu produc zgomot si nici praf, aplicarea unui chit special pentru acoperirea imperfectiunilor, acoperiri cu lac incolor ecologic si gel de cosmatizare, urmand ca in final sa se realizeze operatiunea de slefuire pentru a conferi suprafetei un aspect lucios, mat, sau satinat, dupa dorinta.

Fazele acestor operatiuni de renovare parchet difera de la o locatie la alta, starea parchetului si caracteristica de trafic asupra acestuia fiind argumentele care conduc echipa sosita la lucru la adoptarea celei mai bune solutii tehnice. Este de inteles ca prin complexitatea ei intreaga actiune nu ar putea fi realizata cu resurse personale, de aceea nu ezitati sa cereti consultanta pentru a primi o oferta convenabila, dar si un serviciu complet.

Un parchetar specialist este in masura sa va prezinte solutia si necesarul tehnic pentru o anumita situatie de renovare parchet si sa convina cu dumneavoastra momentul in care poate fi primit pentru lucrarea pe care se angajeaza sa o presteze.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.