Ce sunt problemele digestive precum ulcerul, si cum pot fi tratate » Director Articole Gratuit – BiA

Ce sunt problemele digestive precum ulcerul, si cum pot fi tratate

24 septembrie 2012 | Autor: | Posted in Tratamente

Indienii Americii Centrale si de Nord utilizeaza din cele mai vechi timpuri gelul continut de frunza de aloe vera pentru a stimula digestia si tranzitul intestinal, dar si pentru tratarea ulcerelor.

Robert Trotter, director de cercetare, subliniaza faptul ca arhivele etnofarmaceutice de la Universitatea Panamericana din Edinburg, Texas, pun la dispozitie peste trei mii de remedii naturale pentru problemele de stomac. O metoda des folosita de populatia amerindiana in caz de ulcer recomanda consumul matinal de gel de aloe vera extras direct dintr-o frunza proaspata de marime medie. “Un ulcer este o rana asemanatoare oricarei arsuri. De aceea, procedand asa, Aloe vera vindeca la fel ca in cazul in care este afectat un tesut extern al pielii”, subliniaza Trotter.

Bill McAnalley din cadrul Laboratoarelor Carrington din Dallas a primit sute de declaratii de la persoane care s-au vindecat de diferite afectiuni cronice ale intestinelor si chiar de ulcer, consumand gel aloe vera. “Am primit multumiri entuziaste de la o persoana care avea ulcer de ani de zile. Doctorii o sfatuisera sa se retraga din activitate pentru a evita suprasolicitarea si stresul care ii agravau boala. Cand a auzit de aloe vera, a fost foarte sceptica, dar a hotarat sa consume zilnic gel de aloe vera. Intr-un interval de o saptamanastarea sa a inceput sa se imbunatateasca, iar acum au trecut deja cinci ani de cand nu a mai avut nicio problema”, povesteste el.

Dupa cum remarca multi dintre cei care folosesc produse din aloe, in cazul ulcerelor stomacale este recomandabil consumul zilnic al gelului, pentru a evita reaparatia problemelor. De asemenea, ei sustin ca bolnavii care trec de la o concentratie mai mare de aloe vera la unul cu o concentratie mai scazuta au din nou arsuri. Se recomanda 100-150 ml de gel de aloe vera zilnic pentru a avea sanse de vindecare a afectiunilor stomacale. Este de dorit insa sa nu se bea toata cantitatea odata, ci sa fie repartizata astfel incat sa existe tot timpul gel de aloe vera in stomac si sa actioneze permanent. Daca gustul gelului de aloe vera s-ar putea sa nu va placa folositi Aloe Bits n Peaches, care are la baza gel de aloe vera la care s-a adaugat suc de piersici pentru un gust placut si un plus in continutul de potasiu.

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.