Ce tip de incaltaminte sa alegem pentru sezonul care tocmai a venit? » Director Articole Gratuit – BiA

Ce tip de incaltaminte sa alegem pentru sezonul care tocmai a venit?

14 noiembrie 2012 | Autor: | Posted in Comerţ electronic

Femeile au fantazat dintotdeauna la un sifonier imens, plin de haine de la cei mai renumiti producatori, cateva (multe) rafturi dedicate numai pantofilor, cat mai diverse, unice, iesite din comun, care sa intoarca privirile, chiar daca nu le vor purta de mai mult de doua-trei ori. Dar cum ramane cu barbatii? Nu ai cum sa nu iubesti un barbat cand este bine imbracat, nu pentru ca asa trebuie, ci pentru ca asa ii place, si straluceste din cap pana-n…varfurile pantofilor. Da, pantofii reprezinta una din piesele esentiale ale unei vestimentatii barbatesti. Iar colectia de incaltaminte pentru barbati oferita de Boutique Mall cu siguranta va intoarce toate privirile asupra ta.

Asa cum ideea ca ochii ar fi oglinda sufletului este gresita, nu hainele detin suprematia intr-o vestimentatie, ci pantofii. Da, pantofii reprezinta piesa esentiala intr-o costumatie si nu doar in cazul femeilor, ci chiar si in cazul barbatilor. Cum sa nu iubesti un barbat care se imbraca bine si, mai mult de atat, care stie chiar sa aleaga pantofii potriviti? Si cum nu toata lumea are timpul si rabdarea sa bantuie prin magazine si mall-uri, si nu oricine are destula experienta pentru a aprecia pantofi proveniti de la cei mai mari producatori ai lumii, Boutique Mall usureaza lucrurile, punându-ţi la dispoziţie rafturi virtuale cu piese vestimentare de la producatori prestigiosi precum Ralph Lauren sau calvin klein genti.

Suprematie in sifonier? Anii de experienta pot garanta ca nu hainele o detin. Ci pantofii si accesoriile. Ca drept dovada, incaltamintea pentru barbati de dinaintea secolului al XVIII-lea era mult mai … insolita fata de cea a femeilor, iar rangul social era direct proportional cu inaltimea tocurilor. Da, barbatii mergeau pe tocuri cu secole in urma. Si trebuie sa recunoastem ca nu are cum sa nu se faca remarcat un barbat care se imbraca bine si, mai mult de atat, stie cu ce sa se incalte. Iar Boutique Mall stie cel mai bine ce inseamna o garderoba de calitate superioara – pentru ca o pereche de pantofi de mare clasa vor striga incredere de sine si sex appeal.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.