Cel mai apropiat service frigidere din zona ta » Director Articole Gratuit – BiA

Cel mai apropiat service frigidere din zona ta

24 octombrie 2015 | Autor: | Posted in Casă şi grădină

Functionarea necorespunzatoare a unui frigider este o situatie pe care nu trebuie sa o lasi sa continue pentru ca defectiunile se pot remedia cu usurinta solicitand o interventie specializata pentru reparatii frigidere sector 6. Continuarea utilizarii ar putea sa determine defectarea unor componente mult mai costisitoare, prin urmare este foarte util sa ai la indemana o modalitatea de contact catre acest service profesionist.

Plecand de la constatarea reala ca frigiderul este cel mai des utilizat aparat din gospodarie, acest lucru inseamna ca vei putea foarte rapid sa vezi daca functionarea sa este in parametri prin simplul fapt ca cel putin o data pe zi vei deschide usa si vei intra in contact cu alimentele depozitate in compartimentul pentru racire sau in cel pentru congelare.

In situatia in care alimentele din zona de pastrare la rece nu sunt la temperatura cu care te-ai obisnuit sa le gasesti, verifica daca nu cumva usa frigiderului se inchide perfect pe tot prerimetrul ei. Este foarte posibil ca anumite produse sa fie asezate dincolo de limita normala pentru depozitare in special in zona buzunarelor de pe usa frigiderului. Pentru acest motiv usa poate ramane usor departata, iar frigiderul va functiona practic continuu neputand realiza temperatura la care este programat. Este un motiv care se remediaza pe loc fara a fi nevoie sa solicitati un tehnician de la serviciul de reparatii frigidere sector 6.

O alta problema des intalnita este repozitionarea gresita a frigiderului dupa o actiune de curatenie generala a casei, sau dupa ce te-ai mutat in alta locatie. Distanta minima intre grila de racire a aparatului si peretele in fata caruia il asezati trebuie sa fie de minim 10 centimetri. Este distanta minima pentru o ventilare buna, aceasta grila fiind schimbatorul de caldura ce asigura racirea agentului frigorific prin schimb de caldura. Daca acest proces termodinamic nu se face corect atunci frigiderul va functiona continuu consumand energie electrica nejustificat fara a raci alimentele asa cum doriti. Si aceasta situatie o puteti rezolva prin atentie fara sa initiezi o programare la serviciul de reparatii frigidere sector 6.

Cu toate acestea, sunt situatii pe care nu le vei mai putea controla printr-o remediere individuala, iar indicatia profesionistilor in frigotehnie este sa nu intervii in niciun fel. Daca usa este inchisa perfect, aparatul este pozitionat corect fata de perete si nu se afla langa surse de caldura sau sub radiatie solara directa si totusi nu functioneaza corespunzator, sau deloc, atunci nu intarzia sa soliciti un tehnician profesionist pentru reparatii frigidere sector 4 daca locuinta ta este in acesta zona.

Article Source

Autor:

This author has published 38 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.