Cele mai elegante modele de aplica si candelabru sunt la Henderson » Director Articole Gratuit – BiA

Cele mai elegante modele de aplica si candelabru sunt la Henderson

22 februarie 2017 | Autor: | Posted in Design

Magazinul online de mobila si decoratiuni Henderson pune la dispozitia romanilor cele mai elegante si variate modele de aplica si candelabru in cadrul unei oferte extinse de corpuri de iluminat pentru interior si exterior care contine mii de asemenea produse.

Probabil daca s-ar realiza o statistica referitoare la corpurile de iluminat folosite de romani in iluminatul locuintei aplica ar putea fi recunoscuta ca cel mai popular asemenea instrument. Acest fapt este reflectat de oferta magazinului Henderson ce contine in aceasta perioada peste 900 de varietati de aplici, la preturi cuprinse intre 43 si 4676 RON.

Intervalul acesta de pret este intr-adevar foarte extins, insa din preferintele clientilor anteriori, se poate desprinde preferinta pentru aplicele care costa in general cateva sute de lei.

Astfel, topul popularitatii este reprezentat de aplica City, care are doua varietati, simpla si „City Big”, costand 388, respectiv 556 RON. Topul este completat de aplica „Disko” realizata de producatorul italian Tomasucci, pretul acestui model de aplica fiind putin sub 1000 RON.

Sute de modele de candelabru

Spre deosebire de oferta generoasa a modelelor de aplica, cea a modelelor de candelabru este compusa din aproximativ 50 la suta mai putine produse, insa eleganta unui candelabru de calitate nu poate fi egalata de nici un alt corp de iluminat, indiferent de cat de costisitoare tehnologie ar presupune acesta.

Furnizorii de candelabre din portofoliul Henderson sunt firme de renume la nivel european, iar cunoscatorii domeniului ar recunoaste cu usurinta brand-uri precum Regenbogen, Nordal, MW – Light, Ixia, Ideal Lux, Hesmo, Eichholtz, Dialma Brown sau A & R.

In ceea ce priveste pretul, cel mai accesibil candelabru este un model Iguazu al producatorului Ideal Lux, ce costa putin peste 250 de lei, iar varful gamei il reprezinta extravagantul Crystal de la Chiaro care costa peste 40000 de lei.

In cazul in care va doriti cu ardoare un anumit model de candelabru sau aplica dar doriti un pret mai bun, accesati paginile site-ului Henderson cu reduceri lunare si zilnice.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.