Certificarea unui consilier nutritionist » Director Articole Gratuit – BiA

Certificarea unui consilier nutritionist

13 noiembrie 2016 | Autor: | Posted in Diete şi cure de slăbire

Consilierul nutritionist este un specialist care se ocupă cu studiul alimentației, dieteticii și al nutriției și cu metodele de tratare a bolnavilor cu asemenea probleme.

Aplică pentru programe recunoscute
Obținând acreditări din partea organizațiilor de formare recunoscute, organizații on-line sau instituții medicale de specialitate, vă sporiți credibilitatea dumneavoastră și creșteți cunoștințele despre modul în care puteți ajuta clienții să piardă în greutate. Sporește-ți credibilitatea ta prin obtinerea de certificare dintr-o organizație bine respectata. Caută cursuri prin intermediul unor grupuri recunoscute, cu o istorie de formare de fitness și wellness, precum și programe afiliate sau recunoscute international. Diploma de calificare profesională ca nutritionist se emite de către Ministerul Muncii, iar programul educațional de pregătire este elaborat de Ministerul Învățământului. Organizatiile de fitness oferă consultatii online, sesiuni de chat, manuale de instruire și ghiduri care te pregătesc să iei examenul final pentru a primi certificarea. Participand la evenimente de nutritie, poti asimila multe cunostinte noi de la lideri experimentati.
Deschiderea unei afaceri, atunci cand esti certificat
Certificările vă dotează cu abilitățile de a oferi sfaturi nutriționale pentru clienții dumneavoastră prin programe specifice; poti recomanda retete vegetariene, vegane sau raw vegane. Prin studierea psihologiei și comportamentului uman, vă puteți ajuta pacienții să facă schimbari ale stilului de viata de care au nevoie pentru a schimba obiceiurile nesanatoase si scaderea in greutate. Ajuta clienții să identifice și să înțeleagă alegerile alimentare pe care le fac și de ce le fac. Aflați cum puteți să ajutați clienții pentru atingerea unor obiective specifice care se bazează pe sfaturi sănătoase, medical recunoscute. De asemenea, cursurile te invata modul in care stresul afecteaza metabolismul si pierderea in greutate, subiecte pe care vă puteți dezvolta o afacere în creștere.
Ca dietetician sau nutritionist, puteți obține un certificat de formare pentru copii, adolescenți sau adulți. În formarea inițială în domeniul nutriției, se învăță despre alimente și nutritie și modul în care aceasta afectează starea generala de sanatate. Formarea într-o specializare in pierdere in greutate necesită certificare suplimentară. În plus, pentru a fi capabili să construiți o afacere profitabilă pe cont propriu, va necesita, de asemenea, suficiente acreditări pentru a lucra într-un spital sau o altă unitate medicală.
Deschide si o grupa de fitness
Instructori de fitness, profesori de aerobic și antrenori de stilul de viață personal pot adăuga la CV-ul lor și certificări de formator în pierdere în greutate pentru a ajunge la mai mulți clienți și de a crește nivelul lor de competență, în același timp. Multe persoane supraponderale interesate de un stil de viata raw vegan caută un consilier care să le îndrume cum să se hrănească sănătos și în același timp să scadă în greutate fara efort.

Article Source

Autor:

scriu advertoriale pt optimizare seo

This author has published 5 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.