Colectarea gunoaielor de pe un teren cu gazon sintetic » Director Articole Gratuit – BiA

Colectarea gunoaielor de pe un teren cu gazon sintetic

1 februarie 2013 | Autor: | Posted in Casă şi grădină

Colectarea gunaoielor de pe un teren cu gazon sintetic are un rol foarte important, deoarece prin astfel de practici eviti distrugerea lui, cat si eventualele accidente pe care le-ar putea suferi toti cei care sunt implicati intr-un eveniment sportiv in asemenea conditii. Majoritatea dintre noi avem tendinta sa amanam o parte din lucruri, insa cand vine vorba de curatenia gazonului sintetic atunci ar trebui sa ne mobilizam la maximum.

In primul rand, orice fel de gunoi poate duce la accidentarea jucatorilor, deoarece intr-un eveniment, sportivii sunt concentrati pe deplin la joc si nu sunt atentie la terenul pe care joaca sau cu alte cuvinte nu au in plan si evitarea obstacolelor. Daca ar fi asa, jocul nu mai este de calitate, iar timpul investit se dovedeste a fi un esec.

Fiind in aer liber, terenul se poate umple oricand de crengi, frunze, gunoaie de material plastic sau orice alt lucru adus de vant sau chiar aruncat de pe margine de cei care nu au respect pentru munca altora. De asemenea, frunzele aduse de vant pot impiedica delimitarea terenului prin mascarea liniilor albe de marcare, astfel incat nimeni nu ma beneficiaza pe deplin de avantajele unui teren cu gazon sintetic.

Mai mult decat atat, crengile si gunoaiele pot antrenarea cresterea de muschi si iarba pe ele, iar singurul care are de suferit in acest caz este gazonul care va fi denaturat pe cat posibil. Curatarea, spre deosebire de periaj care se face macar o data pe an, trebuie realizata cat mai des posibil, astfel ca fie o faci inainte de un eveniment sportiv, fie chiar si in perioadele in care nu se joaca, gazonul trebuie sa arate impecabil.

Cu alte cuvinte nu trebuie sa crezi ca un gazon sintetic se curata singur sau ca nu atrage gunoaie doar pentru simplu fapt ca nu este natural.

Article Source

Autor:

This author has published 30 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.