Copiatoare, Imprimante laser, Multifunctionale si Consumabile Konica Minolta. NScopiers.ro » Director Articole Gratuit – BiA

Copiatoare, Imprimante laser, Multifunctionale si Consumabile Konica Minolta. NScopiers.ro

Vrei un copiator, o imprimanta sau o multifunctionala perfomanta pentru biroul tau ? Ai nevoie de consumabile si service profesional in cel mai scurt timp ? NS Copiers e cel mai de incredere furnizor pentru echipamentele de birotica din gama Bizhub produse de Konica Minolta. Oferim solutii care imbina consultanta profesionala la cumpararea echipamentelor cu servicii post-vanzare de cea mai buna calitate. Intra acum pe www.nscopiers.ro si fa o investitie pentru firma ta.

Article Source

Autor:

Profil NS Copiers Fondata in 1998, NS Copiers are ca principal obiect de activitate, comercializarea si intretinerea echipamentelor de birotica (in general copiatoare, imprimante, multifunctionale, cu orientare preponderenta in zona echipamentelor Konica Minolta). Pentru o calitate ireprosabila a serviciilor, compania noastra practica un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001, precum si un sistem de management de mediu conform standardului 140001. NS Copiers ofera clientilor sai echipamente multifunctionale digitale alb/negru si color. Solutiile oferite de catre compania noastra imbina consultanta profesionala la vanzarea echipamentelor cu servicii post-vanzare de cea mai buna calitate. Aceasta calitate a serviciilor oferite a adus in portofoliul de clienti ai companiei firme importante din toate domeniile de activitate. Va invitam sa va convingeti de profesionalismul echipei NS Copiers vizitand site-ul nostru, unde veti gasi solutii adaptate nevoilor firmei dumneavoastra.

This author has published 1 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.