Criterii ce tin de alegerea aparatului de aer conditionat » Director Articole Gratuit – BiA

Criterii ce tin de alegerea aparatului de aer conditionat

9 iulie 2012 | Autor: | Posted in Cumpărături - shopping

In primul rand, in momentul in care ai luat decizia de a cumpara un aparat de aer conditionat pentru locuinta ta, trebuie sa ai in vedere cateva criterii deosebit de importante ce stau la baza alegerii lui.

Astfel, va trebui sa tii cont de:

  1. Consumul de energie – cu cat este unul mai mic cu atat aparatul este unul mai bun, dar si mai scump in acelasi timp, pe termen lung insa se va dovedi o investitie avantajoasa.
  2. Nivelul de zgomot produs de acesta – este indicat sa fie unul cat mai mic si aparatul sa faca parte din clasa celor silentioase.
  3. Sistemul de purificare de care dispune – functii avantajoase de filtrare a aerului dintr-o incapere si purificare a acestuia.
  4. Marimea aparatului  si greutatea acestuia – cu cat este mai mic cu atat spatiul pe care il va ocupa intr-o locuinta va fi mai mic si la fel si greutatea unitatii exterioare este un detaliu destul de important. De obicei se opteaza pentru alegerea aparatelor cu o greutate sporita a unitatii exterioare.
  5. Servicii de instalare, transport ieftine sau chiar gratuitatea acestora precum si o perioada cat mai mare de mentenanta pentru aparatele de aer conditionat.

Avand in vedere toate aceste aspecte va fi cu mult mai usor apoi sa alegi oferta pentru aparatul cel mai ieftin si mai avantajos pentru locuinta ta si daca te-ai gandit la un aparat cu o capacitate de 12000 de BTU il vei putea cumpara de aici la un pret destul de mic in comparatie cu ofertele disponibile in cadrul altor magazine online.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.