Cum alegi Parfumul » Director Articole Gratuit – BiA

Cum alegi Parfumul

16 iulie 2012 | Autor: | Posted in Parfumuri

Oamenii aleg parfumul in functie de propria personalitate, o fac in mod intuitiv. Un parfum nu va mirosi in acelasi fel pe pielea diferitelor persoane intrucat si Ph-ul difera de la persoana la persoana.

Un sfat atunci cand alegeti un parfum este sa il testati neaparat pe propria piele. Nu conteaza ca miroase bine in sticluta, important este cum va fi pe propria dumneavoastra piele, iar acest lucru nu il puteti afla decat prin incercari succesive.  Dupa cateva minute de la contactul cu pielea, parfumurile tind sa isi modifice mirosul, asa ca este indicat sa asteptati o perioada inainte de a lua o decizie finala.

Alegerea unui parfum pe care ulterior sa il puteti purta cu drag, care sa nu devina deranjant in timp, de care sa va indragostiti si care sa va reprezinte, nu poate fi achizitionat fara a face un pic de cercetare inainte.

Este foarte important, inca de cand plecati de acasa sa va stabiliti o lista cu mirosurile care va plac: va place mirosul de iarba verde, de lamaie verde sau de mosc, lemn de santal sau poate o anumita floare sau fruct. Aceasta catalogare a mirosurilor care va plac va vor ajuta sa identificati acele parfumuri in a caror componenta se gasesc aceste mirosuri. Parfumurile au o nota de inceput, una de mijloc si una finala, insa cea mai importanta este aroma care predomina.

Un sfat bun este, atunci cand alegeti un parfum sa il testati pentru 24 ore pentru a afla daca nu cumva aveti alergie la unul dintre componentele chimice din care este realizat.

In functie de durata de rezistenta in timp, parfumurile se incadreaza in urmatoarele categorii: parfumul (este cel mai scump si dureaza cel mai mult pe piele), apa de parfum – este mai putin uleios si rezista mai putin in timp, apa de toaleta – perfecta pentru servici, fiind mai putin patrunzator, apa de colonie (cea mai ieftina, cel mai slab miros).

Article Source

Autor:

This author has published 10 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.