Cum cumparam gazon sintetic si de ce » Director Articole Gratuit – BiA

Cum cumparam gazon sintetic si de ce

11 februarie 2013 | Autor: | Posted in Casă şi grădină

Fiecare persoana actioneaza diferit in anuite circumstante asemanatoare, insa inainte de-a cumpara ceva, avand in vedere piata vasta si plina cu oferte, trebuie sa stam, sa punem in balanta si sa analizam fiecare din aceste posibilitati, si dureaza suficient pana sa luam o decizie care sa ne para noua cea mai avantajoasa, in vedere fiind luata si importanta  si costul obiectului pe care urmeaza sa-l cumparam. In acest scop scriu articolul umrator, in ideea de-a va mai scurta din timpul pe care il acordati deciziei de-a cumpara un gazon sintetic pentru trerenul dumneavoastra sau gradina pe care vreti sa o amenajati.

Nu trebuie sa ignoram ofertele, insa trebuie sa fim si suficient de atenti la ele. Plecand de la aceasta idee nu trebuie sa cumparam un gazon artificial care este oferit la un pret cu mult mai mic decat cel de baza al pietei. Riscam sa ni se ofere un covor de iarba sintetica de proasta calitate care nu va ameliora investitia facuta, in timp demonstrandu-ni-se ca ar fi fost mai util daca initial am fi scos mai multi bani din buzunar pentru ca mai apoi sa fim scutiti de griji pentru o perioada cuprinsa intre 5 si 10 ani, atat este durata de viata a unui gazon artificial. Au fost de-asemeni recent introduse normele FIFA si UEFA pentru gazoanele sintetice pentru fotbal, care mentioneaza inaltimea ideala a firului de iarba, materialul care trebuie folosit, etc. In acest caz, in momentul in care vedem ca gazonul artificial este atestat FIFA sau UEFA, nu mai avem de ce ezita.

Materialul cel mai folosit si de calitate este polietilena, si este indicata in momentul amenajarii unui teren de sport. Atenueaza impactele, nu zgarie, deci prezinta o serie de avantaje pentru confortul jucatorilor. Daca este vorba de o amenajare interior/exterior atunci si firele de nailon sunt satisfacatoare.

Article Source

Autor:

This author has published 30 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.