Cum ne comportam la o intalnire de networking? » Director Articole Gratuit – BiA

Cum ne comportam la o intalnire de networking?

5 ianuarie 2018 | Autor: | Posted in Cariere

Daca sunteti invitat la un eveniment de networking pentru companii, aveti in vedere modul in care va comportati pentru a avea cele mai bune rezultate.
Niciodata nu se stie pe cine putem intalnii, iar aplicand bunele maniere in afaceri, com putea face diferenta intre intre a va indeplini visul si a pierde ocazia de a obtine ceva.

Pentru a crea o retea de networking, trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte, in momentul in care participam la un eveniment organizat:

Punctualitatea. Daca ajungem tarziu la eveniment, se poate crea impresia ca evenimentul lor nu este suficient de important pentru a aparea atunci cand incepe. Mentineti o conduita prietenoasa. Aceasta inseamna ca nu ar trebui sa adopti o pozitie defensiva sau sa te izolezi de ceilalti. Un zambet prietenos este intotdeauna binevenit intr-o reuniune in retea.

Purtati-va ecusonul cu numele pe partea stanga, astfel incat atunci cand veti face cunostinta cu persoanele din cadrul evenimentului, acestia sa poata citii numele dumneavoastra..
Fiti pregatit sa va prezentati cu numele dvs., angajatorul actual si o scurta descriere despre ocupatia si activitatea dumneavoastra.

Aduceti suficiente carti de vizita pentru a le oferi cand aveti ocazia. Pregatiti o lista scurta de subiecte pe care le puteti discuta atunci cand conversatia devine incomoda sau nu mai aveti teme de abordat.
Puneti intrebari despre activitatea celorlalti. Majoritatea oamenilor apreciaza oportunitatea de a-si impartasi cunostintele si experientele.

Luati in considerare o tinuta bine aleasa. Majoritatea oamenlior tin cont si de prestanta si immaginea pe care o au invitatii de la eveniment. Crearea unei retele de cunostinte sunt un avantaj pentru dezvoltarea carierei duneavoastra sau afacerii, indiferent de domeniu. Asa ca in momentul in care sunteti invitat la o astfel de intalnire, trebuie sa aveti grija sa va puneti in valoare cat mai mult astfel incat sa plecati cu rezultate bune in urma acestuia.

Sfaturile de care trebuie sa tinem cont in cadrul unui interviu sunt urmatoarele:
nu trebuie sa ine impunem punctul de vedere intr-o maniera agresiva, exista persoane cu opinii diferite, astfel ca trebuie sa fim capabili sa le acceptam pe toate.
Daca ati fost recomandat de o persoana, atunci, la randul dumneavoastra puteti sa intoarceti acest serviciu cand veti avea ocazia.

In ziua de azi, este esential sa avem cat mai multe cunostinte, fie ca este vorba din mediul de afaceri sau alt domeniu, deoarece majoritatea deciziilor si lucrurilor pe care le facem se bazeaza pe nevoi si resurse.

Article Source

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.