Cum ne decoram dormitorul? » Director Articole Gratuit – BiA

Cum ne decoram dormitorul?

31 octombrie 2017 | Autor: | Posted in Design

Cu toate ca nu ne petrecem foarte mult timp acasa, dormitorul este camera in acre ne relaxam dupa fiecare zi de munca, iar modul in care aceasta arata ne creaza o stare de spirit si ne induce o relaxare si detasare de cotidian. Culorile alese reprezinta de fapt o reflexie a personalitatii noastre, avand un impact asupra modului in care ne simtim. In functie de starea noastra, unele ne ofera o energie pozitiva, in timp ce altele au puterea de a ne relaxa si de a ne despinde de stresul zilnic.

Pozitionarea camerei, atmosfera pe care dorim sa o cream, dar si tendintele pe care le avem sunt doar o parte din aspectele de care trebuie sa tinem cont in momentul in care ne amenajam spatiul de locuit. Fiecare culoare reprezinat de fapt asocierea pe care o facem cu anumite stari, sentimente sau trairi in momentul in care o alegem.

In functie de personalitate si gusturi, un dormitor poate fi usor decorat intr-un stil romantic cand vine vorba de un cuplu care va locuii in acesta. Nuantele pastelate sunt cele mai folosite, precum rozul cald sau lavanda. Luxul este de multe ori preferat, insa diferenta dintre lux si extravagant se observa in momentul in care alegem decorurile. Varietatea modelelor, a posibilitatii de a construii un spatiu potrivit stilului sunt numeroase.

Tendinta de a avea un dormitor cu un aspect elegant si luxos se regaseste si intr-un studio cu scopul de a atrage atentia in incaperea respectiva. Paturile tapitate, draperiile in nuante calde si decoratiunile alese pentru completarea stilului dorit sunt lucruri care contribuie la un dormitor vesel, care sa emane o energie pozitiva, fara sa o incarce prea mult.

In mod evident, gusturile si preferintele difera, de aceea in momentul in care dorim sa amenajam un spatiu, trebuie sa ne informam cat mai mult despre posibilitatile pe care le avem, precum si de tendintele aflate la moda in perioada respectiva.

Article Source

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.