Cum ne protejam scalpul? » Director Articole Gratuit – BiA

Cum ne protejam scalpul?

31 octombrie 2017 | Autor: | Posted in Diverse

Felul in care ne coafam sau aranjam parul reprezinta o modalitatea de a ne imbunatatii sau schimba aspectul general. Totusi, tehnicile des folosite pot crea un dezavantaj al calpului nostru. Vorbim de situatiile nefericite in care scalpul provoaca mancarimi sau irituatii care pot fi provocate de neglijarea intretinerii acestuia. Radacina este cea mai importanta parte a parului. Multe dintre femei au tentinta de a-si strange parul, fara a realiza tensiunea pe care o provoaca la nivelul scalpului. Imflamarea si umflaturile rosii pot contribui la pierderea parului sau la subtierea acestuia.

Aspectul natural. De cele mai multe ori, extensiile de par sunt fabricate din fibre sintetice care pot irita zona capliara, iar pentru evitarea acestor efecte, alegerea unor extensii din par natural 100% sunt cea mai buna alegere. De asemenea, modul in care acestea sunt aplicate conteaza foarte mult, experienta unui stilist face diferenta in rezultatele pe termen lung ale acestei forme de aranjare a parului.

Scalpul uscat poate fi o adevarata problema. Un tratament zilnic aplicat ajuta la mentinerea parului hidratat, precum uleiurile naturale de cocos si ricin. Un masaj al scalpului ii ofera o relaxare si ingrijire totala. Sunt recomandate si produse precum, menta, aloe sau uleiuile cumpuse din lavanda care calmeaza zona iritata, avand proprietati antiinflamatorii si anti-bacteriene. Musetelul, uleiul de rozmarin, contin, de asemenea efectul de calamre, revigorare si conditionare a ingredinetelor pentru a ajuta in procesul de reparare al parului si a scalpului.

In saloanele de cosmetica profesionala, femeile apeleaza la servicii de infrumusetare destul de des, din dorinta de a arata impecabil in orice moment, chiar daca acest lucru presupune supunerea firului de par la o serie de schimbari. Mai multe detalii veti gasi accesand, site-ul de aici.

Echilibrarea scalpului uscat cu uleiuri si balsamuri este necesara, insa poate duce la o acumulare urat mirositoare a parului. Scalpul trebuie sa respire, deoarece acesata este una dintre cauzele in care blocajul foliculilor de par duc la uscarea scalpului. In aceste situatii, este nevoie de o spalare eficienta a parului cu produse fara sulfati. Sampoanele aniti-mancarime sau antiinflamatorii sunt recomandate in situatia in care pielea este destul de afecatat. Clatirea eficienta a parului si folosirea unui balsam sunt lucruri pe care fiecare femeie trebuie sa le faca pentru sporirea firelor de par si intretinerea acestora pe termen lung.

Article Source

Autor:

This author has published 4 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.