Cum sa fii la Femme Fatale » Director Articole Gratuit – BiA

Cum sa fii la Femme Fatale

14 iunie 2012 | Autor: | Posted in Îmbrăcăminte

Femeile din Romania tin cu desavarsire la look-ul lor, iar sfatul unui stilist profesional le-ar imbunatati semnificativ stilul si garderoba. La Femme vine cu o aplicatie unica in Romania care isi propune sa ajute femeile in luarea unor decizii potrivite. Astfel, odata ce ai introdus informatii legate de dimensiunile corpului tau, stilistul iti spune ce rochii ti se potrivesc in functie de dimensiunea si forma corpului.

Aplicatia La Femme Fatale revolutionara

Aplicatia isi doreste sa vina in ajutorul tuturor femeilor care sunt in dubii atunci cand isi cauta rochia perfecta. Un numar mare de femei din Romania nu au incredere in cumparaturile online deoarece le este teama ca vor gresi marimea sau ca nu li se va potrivi produsul cumparat.

Aplicatia La Femme Fatale rezolva aceasta problema, inlaturand aceasta teama prin imbinarea utilului cu moda. Astfel, odata scrise dimensiunile, vei gasi nu doar rochia care ti se potriveste in functie de dimensiunile corpului, dar si o rochie in tendinte.

Alege rochia potrivita pentru tine

Favoritele sezonului acesta sunt rochiile maxi, cele in culori neon si rochiile din materiale fluide. Insa fiecareia dintre noi i se potriveste un anumit model. Aplicatia La Femme este varianta gratuita a unui stilist care sa ne sfatuiasca cu privire la ceea ce ni se potriveste de la rochii la fuste impresionante.

Aplicatia La Femme Fatale disponibila pe Facebook

Singura aplicatie de gen din Romania a fost lansata pe pagina de Facebook a magazinului La Femme si tinteste sa vina in ajutorul iubitoarelor de frumos usurandu-le drumul in cautarea rochiei perfecte.

Aplicatia este utila si domnilor care le pot cumpara iubitelor mai usor rochii 2012 in functie de dimensiunile lor. La un click distanta, domnii pot gasi fara prea mult efort rochia la moda potrivita pentru iubita lor pe site-ul www.lafemme.ro.

Despre La Femme

Brandul La Femme este un concept romanesc, un mix de produs si serviciu, in care accentul este pus pe calitate si feminitate. Pana in prezent, reteaua La Femme cuprinde 8 magazine localizate in Bucuresti, Constanta si Pitesti. In urmatorii ani vor fi inaugurate alte magazine, in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

 

Article Source

Autor:

This author has published 22 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.