Cum sa infiintezi o firma de avocatura » Director Articole Gratuit – BiA

Cum sa infiintezi o firma de avocatura

28 octombrie 2016 | Autor: | Posted in Drept civil

Fie că ați lucrat ani de zile într-o mare companie ca avocat drept penal in Bucuresti sau sunteti proaspat absolvent al unei școli de drept, tentația de a înfiinta propria firmă de avocatură este întotdeauna mare. Dar, crearea propriei firme poate fi, de asemenea, un risc mare, mai ales atunci când renunți la un salariu cu multe cifre pentru a face acest lucru. Vestea bună e că nu costa o mulțime de bani, atâta timp cât vă păstrați costuri reduse – dar va trebuie multa determinare.
Decideti-va dacă să aveti sediul chiar in casa dvs sau inchiriati un birou. In timp ce un birou are un aspect mai profesionist, el poate costa, de asemenea, o mulțime de bani. De asemenea puteti face vizite la domiciliul clienților, economisindu-le timpul și evitand chiria.
Alegeți o locație. Dacă lucrați din casa ta, nu aveti de ales. Dar dacă veti inchiria un birou, alegeti-va zona cu înțelepciune. Încercați să găsiți un cartier prosper. Cabinetele de avocatura de drept civil din Bucuresti tind să se extindă odata cu limitele orașului, și va puteți face un renume in zona unde activati. Daca considerati necesar, mai puteti angaza inca o persoana pentru ca sa lucreze cu dumneavoastra ca si asistent juridic.
Selectați un domeniu juridic de specialitate. Puteti fi un avocat de drept comercial sau puteti fi un avocat specializat in drepturile omului (CEDO) Bucuresti. Chiar si locația pe care o alegeți poate avea o influență: de exemplu, un oraș rapid în creștere poate avea nevoie de consilieri juridici în drept imobiliar. Alege un domeniu care este reprezentat în conformitate cu pregatirea dvs juridica.
Fă-ţi numele cunoscut prin publicitate în ziare și publicații de cartier. Creaza un web site pe Internet pe care sa ruleze un blog care oferă sfaturi elementare de drept conform domeniului tau juridic. Explorați opțiunile de marketing prin cele mai noi tehnologii, inclusiv rețele sociale, unde firmele de avocatura sunt de obicei mai lente, pentru a va promova cabinetul de avocatura.

Article Source

Autor:

scriu advertoriale pt optimizare seo

This author has published 5 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Additional Articles From ‘Drept civil’