Cum sa utilizam intelept produsele naturiste » Director Articole Gratuit – BiA

Cum sa utilizam intelept produsele naturiste

25 decembrie 2016 | Autor: | Posted in Tratemente naturiste

Peste tot in lume revin in actualitate retete stravechi, iar cercetatorii moderni descopera produse naturiste tot mai eficiente; aceste remedii naturale sunt clasificate ca suplimente alimentare.

In SUA exista un program guvernamental de sustinere a medicinei naturiste, iar 50% din piata medicala americana este alcatuita din produse naturiste, deci aceasta afacere se dezvolta legal.
Ideologia comunista ne-a indepartat de studiul profund al fiintei umane, deoarece a eliminat spiritul din cadrul existentei, singura modalitate de raportare a omului la univers ramanand doar ratiunea, omul devenind astfel un robot ce vine de nicaieri si se indreapta spre niciunde. Insa odata cu caderea regimului comunist, omul a inceput sa se reintoarca catre spiritualitate si catre elementele misterioase ale naturii. Astfel au aparut si s-au dezvoltat diferite ramuri ale medicinii naturiste ce urmaresc sa echilibreze organismul uman. Restabilirea echilibrului pH-ului din organism se poate face prin administrarea de zeolit produs utilizat inca din antichitate impotriva infectiilor cu virusi sau bacterii, dar si impotriva la cancer sau diabet.
Medicina naturista (sau holistica), fata de cea alopata, considera ca vindecarea unei boli se poate face doar prin descoperirea cauzelor profunde si analizarea fiintei pacientului vazut ca un intreg, deci nu tratarea unui singur organ anume. Daca avem in vedere ca omul este doar o parte din intreg (Univers) ce se afla in legatura permanenta cu acesta, boala este vazuta ca o perturbare a acestei uniuni primordiale, iar procesul de vindecare este vazut ca o refacere a acestei legaturi esentiale dintre om si univers. Plante medicinale, in cultura diferitelor popoare, au rolul de a restabili echilibrul si sanatatea omului vazut ca un intreg. Un medic naturist se va ocupa sa trateze nu doar corpul fizic, ci si sufletul si mintea pacientului.
Pentru ca organismul uman sa fie rezistent la infectii, este necesar ca sa produca cat mai multe celule stem. Celulele stem sunt produse de maduva osoasa, iar capacitatea acesteia de a producere este mai mare la copii si adolescenti, dar scade odata cu inaintarea in varsta; astfel, la persoanele mature, capacitatea organismului de a produce celule stem devine foarte redusa.
De asemenea, produsele Flavin7 pe baza de flavonoide ale firmei Vita Crystal contine un foarte puternic antioxidant ce permit mentinerea sanatatii mai ales la persoanele in varsta prin imbunatatirea circulatiei sanguine.
Pentru ca sa iti mentii sanatatea trebuie sa ai grija la cateva aspecte: alimentatie sanatoasa, consumul suficient de apa, igiena si exercitiile fizice. Nu trebuie sa neglijati cele trei mese pe zi, deoarece corpul fizic are nevoie de nutrienti diferiti si in cantitatea optima; evitati mancarea fast-food pentru ca nu aduce nutrientii necesari organismului uman. De asemenea, este recomandat sa inlocuiti majoritatea medicamentelor farmaceutice chimice cu produse naturiste ce nu au efecte secundare negative.

Article Source

Autor:

scriu advertoriale pt optimizare seo

This author has published 5 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.