De ce este important procesul de optimizare SEO » Director Articole Gratuit – BiA

De ce este important procesul de optimizare SEO

17 iulie 2012 | Autor: | Posted in Search Engine Optimization SEO

In primul rand, pentru a intelege de ce este important lucru este nevoie sa stii ce inseamna SEO. Astfel, SEO vine de la englezescul Search Engine Optimization – si procesul de optimizare SEO in sine, ajuta site-urile sa creasca cat mai mult in cautarile Google si sa ocupe unele dintre cele mai confortabile locuri.

Pentru multi dintre noi, probabil ca li se poate parea foarte usor, insa sa faci SEO nu este un lucru chiar atat de simplu si trebuie sa ai mare grija sa nu exagerezi pentru ca oricand poti fi penalizat si sa nu mai existe cale de iesire. De multe ori penalizarile sunt dintre cele mai dure, existand posibilitatea ca site-ul pe care il detii sa dispara complet din cautari si perioadele sunt destul de mari – pentru 3 sau 6 luni si chiar de un an.

Din acest motiv, este foarte important ca in momentul in care te gandesti sa pornesti sa faci o campanie de optimizare SEO pentru site-ul tau sa ai in vedere sa folosesti metode cat mai corecte. Un bun exemplu in acest sens este alegerea unui nume pentru domeniul tau cat mai relevant pentru zona in care activezi.

Acest lucru te va ajuta foarte mult. La fel de important este in acelasi timp sa iti centrezi atentia si pe cuvintele cheie cele mai relevante si ele sa fie cat mai bine alese astfel incat sa iti ajute pe cat mai mult posibil ridicarea site-ului in cautarile Google.

Un simplu mod de promovare SEO este sa incepi cu simpla inscriere in directoare, pentru ca nu poate afecta cu nimic site-ul tau si apoi sa alegi din metodele cele mai sigure de SEO. Nu este exclus nici un link exchange intre site-ul tau si altul din acelasi domeniu, care sa ajute la cresterea Page Rank-ului.

Iar daca tehnicile clasice de SEO nu ti se mai par foarte relevante poti alege si metoda de promovare foarte scumpa, dar destul de sigura pe care Google o ofera si anume promovarea prin Add Words. Aceasta te va situa cu siguranta pe confortabilul loc 1, insa este una destul de costisitoare si nu oricine isi poate permite.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.