De unde Cumparam Piese Auto » Director Articole Gratuit – BiA

De unde Cumparam Piese Auto

16 iulie 2012 | Autor: | Posted in Piese de schimb

La prima vedere piata pieselor auto din Romania este complet saturata, dar efectuand o analiza mai pertinenta, se poate foarte simplu observa ca, desi exista cativa jucatori puternici, exista loc si pentru altii, daca vin cu o abordare inovatoare.

O oportunitate a domeniului, neexploatata inca la adevarata sa valoarea este cea a vanzarilor online. S-a remarcat faptul ca in ultimii ani piata a luat amploare, valoarea vanzarilor in spatiul virtual crescand semnificativ. Evident, intrucat pe internet se vinde orice (sau aproape) si vanzarea pieselor auto fiind de asteptat sa creasca pe viitor in magazinele online. Se vinde de la haine pentru copii, la sutiene si undite pentru pescuit, ca sa nu mai vorbim de site-urile pe care sunt postate diverse oferte venite de la utilizatorii care s-au decis sa renunte la un obiect si il scot la vanzare.

De ce este preferata aceasta modalitate de achizitie de multi dintre romani? Este foarte simplu. In primul rand exista posibilitatea de a obtine produsele la un pret mai mic. De ce este posibila practicarea unui pret mai bun? Deoarece magazinele online nu au aceleasi cheltuieli precum retailerii de pe teren, care sunt nevoiti sa plateasca chirii, intretinerea si salariile unui numar mare de angajati. Din acest motiv, preturile practicate de site-uri sunt mai bune decat cele intalnite in magazinele de piese auto traditionale.

Un alt avantaj major este timpul si energia consumate, care se reduc semnificativ. Astfel, este posibil sa gasesti in numai cateva minute piesele auto de care ai nevoie si sa le comanzin online. De asemenea, dupa lansarea comenzii online, produsele iti vor fi livrare acolo unde doresti, la scurt timp (in general in mai putin de 48 de ore).

Un alt avantaj semnificativ este ca puteti gasi mai multe piese auto in acelasi loc. Nu veti fi nevoit sa mergeti pe la sediul mai multor companii pentru a face rost de piesele de care aveti nevoie, veti putea gasi produse de la diferite companii de asigurari in acelasi loc, iar acest lucru este ideal.

De asemenea, poate cel mai important avantaj in opinia mea este faptul ca aveti posibilitatea sa faceti o comparatie obiectiva intre ofertele diferitelor companii producatoare si intre ofertele diferitelor site-uri pentru aceleasi produse, pe care ulterior le puteti comanda online, evident alegand cea mai buna oferta.

Article Source

Autor:

This author has published 17 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.