Despre calitatea gazonului sintetic » Director Articole Gratuit – BiA

Despre calitatea gazonului sintetic

20 mai 2013 | Autor: | Posted in Casă şi grădină

Acatrans va ofera cele mai de succes creatii tehnologice in materie de terenuri sintetice destinate sporturilor. Va recomandam calduros achizitionarea produselor noastre. Noi avem certitudinea ca veti fi extrem de satisfacuti de calitatea suprafetelor.

Acatrans ofera o gama de servicii variata. Astfel, in afara de simpla livrare a produsului, oferim servicii de amenajare a terenului si a multor echipamente auxiliare specifice unei baze sportive de calitate. De asemenea, va oferim servicii de consultanta in alegerea si mai apoi, intretinerea terenurilor. Desigur, un gazon sintetic va scuteste de multe cheltuieli de intretinere fata de gazonul natural, insa trebuie sa tineti cont de cateva aspecte pentru a va  bucura de beneficiile sale un timp indelungat.

Viziunea noastra asupra relatiilor cu clientii este una simpla: dorim sa fim cat mai aproape de interesele clientilor si sa le identificam nevoile, ulterior propunandu-le cele mai bune solutii. Serviciul nostru de consultanta este un element esential al activitatii noastre, fiind preocupati mereu de cerintele clientilor, la care raspundem cu promptitudine.

Terenurile noastre sunt pretabile pentru diferite sporturi outdoor precum fotbal, rugby, tenis, sau teren de tip multisport. Serviciile noastre merg pana la completarea unei baze sportive, oferindu-va posibilitatea de a amenaja, pe langa terenul de sport si garduri, plase, vestiare, instalatie de nocturna si baloane presostatice.

Asadar, Acatrans va ofera o gama completa de servicii in ceea ce priveste amenajarea unei bazei sportive: de la amenajarea terenului pana la completarea tuturor utilitatilor ce alcatuiesc baza pe care o detineti. Extrem de important de mentionat faptul ca terenurile de fotbal din oferta noastra sunt in conformitate cu standardele de calitate reglementate de FIFA si UEFA. Nu ezitati sa apelati la serviciile noastre. Garantam pentru calitatea produselor si serviciilor si vas tam la dispozitie pentru orice sfat care sa conduca catre o colaborare de succes.

Article Source

Autor:

This author has published 30 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.