Despre eficienta leacurilor „babesti” in tratarea micozei » Director Articole Gratuit – BiA

Despre eficienta leacurilor „babesti” in tratarea micozei

15 ianuarie 2017 | Autor: | Posted in Medicamente

Fie ca ne place, sau nu, suntem un popor care de foarte multe ori opteaza pentru tratamentele traditionale, mostenite din mosi stramosi, iar asta din mai multe motive: de cele mai multe ori sunt la indemana, putand fi gasite ingredientele de care avem nevoie in propria bucatarie, sunt mult mai ieftine, iar nu de putinte ori eficienta lor a fost dovedita chiar de specialisti. Desigur, asta nu inseamna ca vom renunta complet la produsele de pe piata, in favoarea acestor leacuri „babesti”, ci ca ne putem folosi de ambele in avantajul nostru.

Pe piata din Romania exista destul de multe produse care au ca unic scop tratarea micozei piciorului, iar printre ele se numara si Fungalor, cunoscut de foarte multi datorita modului rapid de a actiona in ameliorarea simptomelor si accelerarea vindecarii. Noi recomandam sa se indrepte atentia spre astfel de produse mai ales atunci cand avem timpul limitat si nu mai ne permitem sa il pierdem cautand si preparand tratamente folosind ingredientele din bucatarie. In plus, ele contin extracte de plante concentrate, in cantitati mari, greu de obtinut in casa.

Daca totusi esti interesat de folosirea unor leacuri babesti in tratarea problemelor legate de micoza piciorului (care mai este cunoscuta si sub denumirea de „picior de atlet”), atunci o sa abordam putin acest subiect in cadrul articolului de fata. Nu vom intra in foarte multe detalii, ci ne vom limita la o scurta enumerare a acestora.

Deschidem lista noastra cu deja clasicul usuroi, care poate fi folosit in tratarea unui numar foarte mare de afectiuni. In cazul nostru, micoza poate fi tratata prin simpla strifire a unui catel de usturoi, urmata de aplicarea sa pe locul afectat de ciuperca, dupa ce am adaugat putina sare pe aceasta. Tratamentul este unul care va fi urmat cateva zile, fara a depasi insa 7-10 zile.

Bicarbonatul de sodiu poate face si el minuni, mai ales in combinatie cu otetul de mere si putina apa calda, rezultand in acest fel un lichid pe care il vom folosi in spalarea zonei afectate. Ceapa, prin aplicarea sa direct pe iritatii, este de asemenea eficienta.

Article Source

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.