Finantare pentru teren sintetic » Director Articole Gratuit – BiA

Finantare pentru teren sintetic

13 martie 2013 | Autor: | Posted in Casă şi grădină

Orice antreprenor cauta metode alternative de finantare pentru businessul sau. Astazi, initiativa antreprenoriala este intens incurajata de catre stat si alte organisme care ofera solutii de finantare proiectelor ce aduc plus valoare in economia de piata, creeaza locuri de munca, are un impact social justificat. Exista mai multe avantaje pentru un start-up cum ar fi scutirea de impozite pe o perioada determinata  pentru ca firma sa aibe timp sa se dezvolte, sa atraga venituri, sa obtina profit, sa reinvesteasca in dezvoltare, pentru ca mai apoi sa intre cu adevarat in mecanismul fiscal impus de stat.

O afacere precum baze sportive private amenajate pe baza terenurilor din gazon artificial este o varianta din care un antreprenor isi poate atrage finantare din partea unor organisme de finantare pentru poriecte viabile din punct de vedere economic si social.

Fondurile europene reprezinta din acest punct de vedere un ajutor imens. Dumneavoastra, ca antreprenor, trebuie sa prezentati un proiect sustenabil din punct de vedere financiar in legatura cu constructia acestor baze sportive, perioada previzionata de amortizare a investitiei si predictiile privind costurile, veniturile si implicit previzionarea profitului ce urmeaza a fi obtinut in urma acestei activitati. Trebuie mentionat faptul ca viitoarea baza sportiva trebuie sa corespunda reglementarilor standardelor europene din domeniu pentru a face proiectul eligibil pentru finantare. Este incurajata constructia oricaror terenuri sportive din gazon artificial conform normelor impuse, acooperirea lor cu baloane perostatice pentru o utilizare a bazei cat mai indelungata si in conditii optime. Este recomandat includerea in proiect a  unei instalatii de nocturna, a unor vestiare bine echipate si orice alt element de siguranta si confort ce ar aduce un plus de competitivitate unei baze sportive.

Asadar, exista metode de finantare pentru constructia acestor baze. Terenurile artificiale reprezinta o piata in continua expansiune si incurajata de catre organismele de finantare pentru construire si exploatare, daca antreprenorul gaseste reteta potrivita, care include amplasarea si vadul comericial, dotari conform reglementarilor si comptitivitatea servicii / pret oferit.

Article Source

Autor:

This author has published 30 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.