Fiti la moda cu cercei in tendinte » Director Articole Gratuit – BiA

Fiti la moda cu cercei in tendinte

17 ianuarie 2013 | Autor: | Posted in Bijuterii

Cerceii sunt cele mai importante si cele mai dorite bijuterii de catre femei. Aceste bijuterii s-au schimbat mult de-a lungul timpului, fiind mereu pe placul femeilor. Pentru femeia moderna sunt recomandate mai ales cerceii cu aspect glamour, care atrag privirile. Din randurile de mai jos puteti sa aflati ce cercei nu ar trebui sa lipseasca din colectia personala.

In acest an au dominat mai ales cerceii masivi, care atrag atentia datorita dimensiunii si culorilor, in cazul modelelor cu pietre colorate. Nu lipsesc din tendinte, nici cerceii vintage care ofera un aer clasic, sofisticat si feminin tinutelor. Modelele care revin in forta, sunt si cele candelabru, care confera un aer mai elegant vestimentatiei. Pentru tinutele casual sunt oferiti cerceii cu pene, care confera culoare pentru tinutele simple. Aceste cercei sunt ideali pentru femeile pline de viata si care adora sa experimenteze cu accesoriile interesante. Un alt aspect important la alegerea cerceilor este si pretul. Daca doriti sa evidentiati tinuta cu o pereche de cercei, dar fara sa cheltuiti sume imense, puteti opta pentru cercei handmade. Aceste cercei ieftine sunt pe placul tot mai multor femei, deoarece pot fi purtate indiferent de sezon.

Cerceii pentru femei moderne

Tendintele se schimba si in cazul cerceilor, nu doar in cazul pieselor vestimentare. Pentru acest an, au revenit in forta cerceii din argint, care sunt adorate datorita urmatoarelor avantaje:

  • sunt usor de asortate
  • sunt stralucitoare
  • sunt mai ieftine

Un alt motiv pentru care femeile aleg sa poarte cercei argint, este ca sunt potrivite pentru toate nuantele pielii. In concluzie, daca doriti eleganta intr-un fel clasic, alegeti sa purtati cerceii din argint care fac fata timpului.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.