Focuri de artificii » Director Articole Gratuit – BiA

Focuri de artificii

27 iulie 2012 | Autor: | Posted in Servicii clienţi

Toti suntem incantati de focurile de artificii! Acestea ne atrag si ne incanta privirile, indiferent de tipul evenimentului, dand un caracter aparte fiecarei ocazii, indiferent ca este vorba de spectacole in timpul campaniilor electorale, spectacole promotionale, reclame, prezentari de moda, nunti, botezuri, evenimente si petreceri de familie sau de firma, deschidere oficiala sau lansare de produse.
Efectele focurilor de artificii sunt spectaculoase, indiferent ca este vorba despre focuri de interior sau de exterior si sunt ideale pentru orice eveniment, pentru a sublinia momentele cheie ale acetuia: focuri de artificii pentru valsul miresei, pentru momentul tortului, inscrisuri pirotehnice cu litere, cifre sau alte semne ori sigle de companii (pirografie). Jocurile de artificii sunt de durata si complexitate variabila, in functie de buget; putem organiza – pentru cerinte speciale – trageri multiple simetrice sau o anumita culoare; tot la cerere, organizam trageri de pe apa (ponton sau barja), extrem de spectaculoase si apreciate. Focurile de artificii transforma un eveniment obisnuit intr-o ocazie extraordinara. La cerere punem in scena spectacole piromuzicale cu tema sonora adecvata specificului evenimentului; sau putem combina spectacolul pirotehnic cu proiectii laser si lumini arhitecturale sau proiectii pe ecrane de apa. Trebuie numai sa ne comunici dorintele tale ! De autorizari si documentatii ne ocupam noi!
Firmele care se ocupa cu focuri de artificii sunt supuse reglementarilor in vigoare si Normelor europene, iar personalul calificat face diferenta. Noi avem trei tipuri de pachete, incepanad de la 500 euro (Basic), pentru patru minute de focuri de artificii surprinzatoare. Pentru cei mai pretentiosi, pachetul complex (Premium) dureaza opt minute si cuprinde focuri de artificii grandioase, sincronizate, pe fond muzical.
Te asteptam sa ne contactezi, pentru a stabili impreuna care este programul cel mai potrivit pentru evenimentul tau, un spectacol de artificii, muzica, lumina si culoare care sa iti surprinda invitatii in cel mai placut mod. In felul acesta, ei vor pastra amintirea vie a evenimentului tau!

Pentru informatii suplimentare, contactati focurideartificii.com .

Article Source

Autor:

Firma specializata in organizarea de spectacole artificii si focuri de artificii pentru evenimente speciale, artificii nunta, artificii botez, artificii aniversari, artificii concert, focuri de artificii pentru petreceri de firma, artificii profesionale, efecte de inaltime, inscrisuri pirotehnice, moment pirotehnic pentru intampinarea participantilor, artificii pentru valsul miresei si spectacole piromuzicale.

This author has published 1 articles so far.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.