Forever Living Romania anunta aparitia produsului Forever ImmuBlend » Director Articole Gratuit – BiA

Forever Living Romania anunta aparitia produsului Forever ImmuBlend

17 octombrie 2012 | Autor: | Posted in Suplimente şi vitamine

Odata ce anotimpul racoros se apropie, linia suplimentelor nutritive destinate imbunatatirii performantelor sistemului imunitar s-a imbogatit cu un nou produs, si anume Forever ImmuBlend.

Acest ultim produs din gama de suplimente Forever Living Products este conceput sa acorde atentie fiecarui element component al sistemului imunitar, de la prima linie de aparare reprezentata de piele, cel mai mare organ al omului, si pana la ultima linie, dupa ultimele cercetari in domeniul medical, se considera a fi colonul. Aproape ca nici nu mai trebuie precizat ca fiecare element prezent in acest produs, Forever ImmuBlend au fost selectionate special pentru fiecare componenta a sistemului imunitar. Nutrientii prezenti in Forever Immublend includ proprietatile a doua ciuperci cu o deosebita valoare nutritiva, Maitake si Shiitake avand in continut lactoferina, completate de catre vitaminele D si C, si de minerale, dintre care cel mai cunoscut este zincul.

O scurta trecere in revista a ingredientelor prezente in Forever ImmuBlend:

  • Vitamina C – ideala in protecta impotriva radicalilor liberi, implicata in absorbtia fierului
  • Zincul – ideal in producerea de anticorpi, lupta impotriva radicalilor liberi
  • Vitamina D – adjuvant in inmultirea celulelor sanatoase, intareste sistemul imunitar
  • Lactoferina – contribuie la mentinerea bacteriilor benefice organismului
  • Shiitake si Maitake – sprijina functiile aparatului cardio-vascular si ale sistemului imunitar
  • Fructooligozaharide –actioneaza ca niste prebiotice, sprijinind bacteriile probiotice, intarind in acest fel sistemul imunitar.

Forever Immublend reprezinta o formula originala conceputa sa abordeze toate principiile ce se leaga de buna functionare a sistemului imunitar, aducand un aport de nutrienti naturali care reprezinta baza cea mai solida pentru un sistem imunitar sanatos. Forever Immublend ofera protectie organismului impotriva actiunii radicalilor liberi, reprezentand o sursa importanta de antioxidanti.

Despre Forever Living Products stim ca este cel mai mare cultivator de aloe vera din lume, di totodata de distribuitor al produselor pe baza de aloe vera. Pe langa gamale de produse pe baza de aloe vera, Forever Living Products va mai propune si gama de suplimente nutritive, dintre care am amintit acest produs, Forever ImmuBlend.

Sursa: www.forever-aloevera.ro

Article Source

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.