Fotoliul- definitia confortului » Director Articole Gratuit – BiA

Fotoliul- definitia confortului

16 septembrie 2013 | Autor: | Posted in Comerţ electronic

Fara indoiala, living-ul este cea mai importanta camera din casa. Aici se reuneste toata familia, aici sunt primiti oaspetii. Aceasta camera trebuie sa fie pe placul tuturor celor care locuiesc in casa. Fiecare trebuie sa se regseasca aici, intr-un fel sau altul.

Un aspect important legat de aceasta incapere este faptul ca ea primeste mereu cea mai multa atentie cand vine vorba de decoratiuni, mobilier, design. Locuitorii casei sunt foarte atenti la ceea ce expun in living pentru ca, de obicei, dupa hol, aceasta camera este vazuta prima.

Insa, pe cat de universala ar fi aceasta incapere, pe atat de multe stiluri de a o accesoriza exista. Se pune accentul pe stilul mobilierului, pe pereti, pe covoare, dar si pe accesorii, acele mici elemente care dau viata camerei, care transmit personalitatea proprietarilor.

Unul dintre cele mai comune, dar si importante elemente care se regasesc in living sunt scaunele/fotoliile. Orice living are un set format din canapea si fotolii. Spre deosebire de scaune, fotoliile sunt mult mai confortabile. Cu perne mari si pufoase si acoperite cu materiale fine, aceasta piesa de mobilier este destinata relaxarii, fara indoiala.

Avand forme si dimensiuni diferite, fotoliile acompaniaza de obicei canapeaua. Aceste piese sunt piesele de rezistenta dintr-un living, restul obiectelor fiind alese pe baza diferitelor caracteristici ale setului canapea/fotolii.

Insa fotoliile pot aparea in living si in mod individual, fara a avea legatura directa cu canapeaua; acestea pot crea un joc de culoare si forma daca sunt intercalate cu scaune de living cosy si in forme diverse.

Singurul criteriu care se respecta in cazul oricarui tip de fololiu sau scaun este confortul. Rolul principal al unui fotoliu este sa ofere confort.

Fotoliile pot fi prezente si in alte camera din casa (un fotoliu asezat langa geam in dormitor poate fi o adevarata oaza de liniste). Scopul acestora nu se schimba. Doar forma, culoarea si materialul pot suferi modificari pe baza incaperii unde vor fi amplasate.

Un alt loc unde intalnim fotoliul ar putea fi biroul. Ca si in cazul dormitorului, asezat corespunzator aceasta piesa de mobilier poate oferi un cadru deosebit.

Fotoliile pot spune multe despre oamenii care le folosesc. Aspectul acestuia (vintage ori modern) poate sugera stilul pe care il prefer proprietarii, culoarea poate sugera personalitatea acestora, iar materialul atentia la detalii.

Oricum ar arata, orice culoare ar avea, din orice material ar fi confectionat, fotoliul este un element ce nu trebuie sa lipseasca din casa. El este una dintre cele mai utile elemente de mobilier, care ofera si o gama larga de beneficii.

 

Article Source

Autor:

This author has published 3 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.