Genti Michael Kors si Armani acum pe platforma Gentuim » Director Articole Gratuit – BiA

Genti Michael Kors si Armani acum pe platforma Gentuim

15 ianuarie 2017 | Autor: | Posted in Comerţ electronic

Peste 320 de modele de genti Michael Kors asteapta sa fie incadrate in garderoba dumneavoastra, prezente in selectia oferita de platforma online Gentuim. Site-ul de genti aduce noi propuneri pentru clientele care indragesc moda si accesoriile de firma, din randul carora se remarca produsele de exceptie ale brandului Michael Kors.

Alaturi de creatii ale altor mari case de moda, gentile din aceasta colectie pot fi achzitionate la preturi rezonabile, pentru a deveni piese de baza ale unei tinute casual de efect. Pretul unei genti Michael Kors de culoare neagra, avand linii suple si deosebit de elegante, poate urca pana la suma de 1433 lei, iar site-ul va ofera si alte alternative foarte interesante de la acelasi brand celebru.

In materie de accesorii de dama, firma Armani este reprezentata cu succes de modele de genti care vor atrage admiratia oricui, iar sectiunea dedicata acestor produse a site-ului Gentuim cuprinde articole in nuante vii de albastru, roz sau turcoaz, care au preturi rezonabile.

Modele variate de genti Armani disponibile pe Gentuim

Daca pretul unei genti Armani de mana facand parte din colectia Armani Jeans, este de 619 lei, valorile pot ajunge la 1156 lei pentru un model de culoare neagra decorat cu tinte, ideal pentru orice tinuta de tip casual.

Pentru pretul de 578 lei, veti putea cumpara un alt model cu totul si cu totul special, apartinand aceleiasi colectii a marelul brand. Tot in colectia Armani Jeans se incadreaza o geanta incapatoare tip postas de culoare roz, care se vinde cu 870 lei pe magazinul de provenienta.

Eleganta usor conventionala a gentilor produse de Michael Kors are ca alternativa aerul tineresc al produselor firmei Armani din aceasta categorie, disponibile in nuante vii sau avand modele originale.

Alaturi de modelele rafinate din gama articolelor casei Michael Kors, veti putea comanda online prin intermediul platformei de accesorii Gentuim diverse tipuri de genti Armani, care va asteapta la sectiunea respectiva.

Article Source

Autor:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.