Genti pentru domni cu stil » Director Articole Gratuit – BiA

Genti pentru domni cu stil

27 august 2012 | Autor: | Posted in Cumpărături - shopping, Modă

Nu doar doamnele ci si domnii au nevoie de genti. Fie la lucru, la iesiri in oras sau pentru antrenamente, este nevoie de o geanta pentru a transporta obiectele necesare. Insa alegerea gentii pentru barbati este mai dificila decat in cazul femeilor. Puteti alege si o geanta ieftina daca se asorteaza la tinuta.

Servieta este primul model recomandat pentru barbati. Nu trebuie sa va ganditi la modele din anii trecuti pentru ca de a lungul aniilor servieta a suferit mai multe schimbari, astfel modelele de azi sunt mult mai elegante. Servieta este excelenta pentru intalniri de afaceri si pentru birou deoarece este destul de incapatoare si puteti transporta fara probleme dosare dar si obiecte personale. Pot fi asortati perfect la costume. Un alt tip de geanta barbati, potrivita domnilor de afaceri, este geanta laptop. Noile genti laptop sunt destul de spatioase in care puteti transporta laptop-ul dar si telefonul, cheile, portofelul si actele necesare la birou.

O geanta potrivita unei tinute casual este geanta tip messenger. Pot fi purtati la un sacou casual dar si la geci din piele. Aceste genti sunt realizati din piele, astfel sunt extrem de rezistente si incapatoare multumita buzunarelor multiple. Domnilor care doresc sa fie in pas cu moda recomandam sa aleaga o geanta de tip tote. Puteti sa o purtati atat cu o tinuta lejera cat si cu costume. Aceste genti, ca si modelul anterior, sunt foarte incapatoare, deci si practice.

Pentru timpul liber, la plimbari cand trebuie sa aveti la dvs. doar obiecte putine, optati pentru o borseta. Pentru calatorii in aer liber, rucsacul este cel mai potrivit. Sunt rezistente si foarte spatioase.

Article Source

Autor:

This author has published 18 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.