Gingii sanatoase,zambete frumoase! » Director Articole Gratuit – BiA

Gingii sanatoase,zambete frumoase!

16 martie 2015 | Autor: | Posted in Tratemente naturiste

Laboratoarele Gamarde au inventat noi formule de paste de dinti cu ingrediente active extrase direct din natura .Oricare dintre cele doua paste de dinti din gama Dentalys poate smulge un zambet autentic si stralucitor.

Gama cuprinde:

Pasta de dinti cu sare de mare datorita cristalelor de sare, argilei si uleiurilor esentiale bio, tonifica gingiile, curata cu delicatete dintii, previe formarea placii dentare si reimprospateaza respiratia. Ofera un strat protector dintilor, acestia devenind mai puternici. Improspateaza respiratia si prin utilizarea frecventa contribuie in timp la albirea dintilor.

Pasta de dinti cu gust de lamie bogata in apa termala Gamarde cu efect de calmare, in argila fortifianta si in uleiuri esentiale bio, aceasta curata cu delicatete si reimprospateaza respiratia, protejand in acelasi timp gingiile sensibile.

Este foarte eficienta impotriva sangerarii gingiilor si in consolidarea smaltului dintilor. De asemenea, ajuta la eliminarea placii dentare si fortifica gingiile. Aceasta pasta de dinti cu lamaie purifianta, fortifianta, anti-bacteriana care improspateaza respiratia,ajuta in procesul natural de albirea   dintilor si lasa un gust placut. Compatibila cu un tratament homeopatic.

Pozitionate in categoria produselor orientate catre sanatatea gingiilor, pastele de dinti Dentalys si-au ales aliatii chiar din inima naturii:

Apa termala – calmanta, dermo-protectoare , bogata in sulf ;

Argila alba si verde – efect revitalizant, de calmare..

Uleiuri esentiale de Lamaie, Portocala si Madarina – efect tonifiant si de reimprospatare ;

Sare de mare – stimuleaza saliva, protejeaza gingiile.

Pasta de dinti fara floururi,in scopul micsorarii riscului aparitiei unor afectiuni datorate excesului de fluor(hipotirodism,osteoporoza, etc)

Produsele sunt distribuite de compania Grandis Trade, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Laboratoarele Gamarde – Un grup francez stabilit in inima oraselului Caillac, Franta.

Gamarde ocroteste naturaletea absoluta a produselor si de aceea nu foloseste conservanti in formulele cosmetice.

Produse cosmetice bio de exceptie formulate sub control dermatologic si certificate Cosmebio de catre  Qualite` France.

Article Source

Autor:

This author has published 2 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.