Gothaer ofera asigurari obligatorii pentru locuinta PAD » Director Articole Gratuit – BiA

Gothaer ofera asigurari obligatorii pentru locuinta PAD

12 iunie 2014 | Autor: | Posted in Bănci şi asigurari

Gothaer Asigurari si Reasigurari este o firma ce ofera clientilor asigurari din diferite domenii de activitate de la asigurari casco, la asigurari medicale pentru calatorii, asigurari pentru locuinta si chiar asigurari pentru pierderi financiare sau pentru transplant pentru celule stem.

Asigurarea pentru locuinta obligatorie

In cadrul unei asigurari de locuinta obligatorie PAD, se inscriu totate cladirile cu destinatie de locuinta precum locuinta de serviciu, locuinta sociala, locuinta de necesitate, locuinta de protocol sau casa de vacanta.

Clasificarea locuintelor

Locuinta de tip A: care prezinta o structura rezistenta din beton, metal, lemn sau cu pereti exteriori facuti din materiale rezistente supuse unui tratament chimic sau termic.

Locuinta de tip B: o constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alt tip de material nesupus unui tratament chimic si/sau termic.

Riscurile acoperite

Sunt acoperite riscurile produse din pricina unor fenomene naturale precum cutremurul, inundatii sau alunecari de teren.

Pentru o astfel de asigurare trebuie platita o prima de asigurare de 20 euro pentru o locuinta de tip A si o prima de 10 euro pentru o locuinta de tip B.

Despre Gothaer Asigurari Reasigurari

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului Gothaer.

Gothaer este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 180 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 66.72 milioane lei în 2013 si un jucator important pe piata de asigurari din Romania.

Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurare autorizati, precum si online pe www.gothaer.ro.

 

 

Article Source

Autor:

This author has published 5 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.