Gothaer ofera servicii de reasigurare la standarde inalte » Director Articole Gratuit – BiA

Gothaer ofera servicii de reasigurare la standarde inalte

23 mai 2014 | Autor: | Posted in Diverse

Reasigurare si firma de asigurari

Inca din cele mai vechi timpuri oamenii isi protejau, asa cum stiau ei cel mai bine, bunurile pe care le aveau.Chiar daca timpurile s-au schimbat, bunurile pe care oamenii le considera a fi de pret sunt diferite, grija lor pentru acestea inca este prezenta. Astazi, oamenii aleg sa isi protejeze bunurile fie pentru ca sunt constransi de ceva ce nu tine de ei, cum ar fi spre exemplu un act normativ, fie pentru ca doresc ei acest lucru.

Unii oameni aleg firma de asigurari dupa cum i-au indreptat prietenii lor, altii intra in prima firma de asigurari pe care o zaresc in calea lor iar altii sunt ceva mai calculati si stau si analizeaza mai bine situatia cand vine vorba de a incheia o asigurare. Acestia iau in calcul diversi factori, cum ar fi pretul pe care firmele de asigurari le percep pentru diverse lor produse, notorietatea firmei si de cat activeaz pe piata asigurarilor la noi in tara, gradul de multumire pe care il au clientilor si cate si mai cate.
Pe langa asigurarile obligatorii, dintre politele de asigurari facultative cea mai des aleasa este probil cea de tip casco. Multi isi doresc ca masina lor sa fie protejata de mult mai multe riscuri intrucat se folosesc destul de mult de aceasta. Una dintre cele mai dese alegeri ale oamenilor este firma de asigurari Gothaer, intrucat dispune de reasigurare si construieste programe cu firme de nivel international precum General Reinsurance (Gen Re), Partner Re, SCOR, Hannover Re, Sirius, Nationale Borg, Atradius, Transatlantic.

Despre Gothaer Asigurari Reasigurari

Gothaer Asigurari Reasigurari isi propune sa fie prima optiune a clientilor sai, avand standarde inalte in ceea ce priveste calitatea produselor si serviciilor oferite si bazandu-se totodata pe experienta vasta si pe sprijinul grupului Gothaer.

Gothaer este un asigurator in plina dezvoltare, cu peste 180 de angajati si un volum de prime brute subscrise de 66.72 milioane lei în 2013 si un jucator important pe piata de asigurari din Romania.

Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucuresti si din alte orase mari din Romania, prin intermediul agentilor si brokerilor de asigurare autorizati, precum si online pe www.gothaer.ro.

Grupul Gothaer, una dintre cele mai importante societati mutuale din Germania, detine 100% din pachetul de actiuni al societatii, sustinand astfel interesul sau serios si de lunga durata in Romania.

Article Source

Autor:

This author has published 1 articles so far. More info about the author is coming soon.

Lasă un răspuns

Anti-Spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.